[ ornamentum @ 02.11.2020. 12:23 ] @
Poštovanje svima, početnik sam u e marketingu a želio bih da pomognem svojim rođacima farmerima koji žele da reklamiraju neke proizvode. Naime, postoji li način da se napravi google oglas (neki gif) i da se pojavljuje na samo određenom web sajtu (npr. neki poljoprivredni forum). Znači na tom forumu se pojavljuje oglas na mjestu za google oglase i kada se klikne link vodi do prezentacije na FB. Na FB tako nešto koliko sam vidio ne postoji a ciljanje pomoću publike takođe ne odgovara.
Hvala unaprijed!
[ mjanjic @ 02.11.2020. 20:21 ] @
Postoji, ali moraš da platiš Google-u prikaz takvih reklama, međutim za tehničke detalje najbolje je da kontaktiraš firme/agencije koje se time bave.
[ ornamentum @ 05.11.2020. 07:12 ] @
Citat:
mjanjic: Postoji, ali moraš da platiš Google-u prikaz takvih reklama, međutim za tehničke detalje najbolje je da kontaktiraš firme/agencije koje se time bave.


Zar ne mogu direktno bez tih firmi?
Imaš li predlog za firmu?
[ corporate @ 06.11.2020. 08:49 ] @
Moj prijedlog je da prvo kreiraš web shop negdje gdje je besplatno npr www.tedenet.com, postaviš proizvode koje hoces da prodajes a zatim da djeliš sadržaje putem društvenih mreža, vibera i td kako bi što više generisao posjete i klikove i na taj način omogućio da se proizvodi listaju na pretragama a nakon toga da pređeš na reklamiranje na google. POz