[ HarberCandelario @ 18.12.2020. 04:10 ] @
zdravo
Trebam pomoć jer sam zabrljao svoj WhatsApp.

Evo što se dogodilo:
Ponestalo mi je interne memorije na telefonu (iako na SD kartici imam puno prostora), do te mjere da nisam mogao poslati niti jedan tekst. Ono što sam učinio je da sam USB povezao telefon s prijenosnim računalom i premjestio mapu i podmape WhatsApp na svoj laptop.

Problem:
Sad kad sam ga vratio, datum stvaranja medija na telefonu je nov pa se svi moji WhatsApp mediji (tisuće fotografija i videozapisa) pojavljuju u galeriji s istim datumom do kojeg je nemoguće doći. preko njih. Osim toga, neke slike i videozapisi ne pojavljuju se na informacijama o medijima odgovarajućeg chata. Neki drugi izgledaju mutno.

Što bih želio učiniti:
Mogu li vratiti svoje medije iz sigurnosnih kopija Google pogona, ali vratiti povijest razgovora iz lokalne sigurnosne kopije? Moja zadnja sigurnosna kopija google pogona je prije mog nereda, pa ću vratiti medije. Ali izgubit ću rasprave posljednjih dana. Postoji li zaobilazno rješenje?

Hvala unaprijed
[ HarberCandelario @ 23.12.2020. 03:17 ] @
Koristim verziju whatsapp gb atualizado
[ koska @ 10.01.2021. 20:33 ] @
Na zalost ne... Iz nekog razloga WhatsApp brise EXIF informacije tako da samim tim gubis taj podatak.
Ono sto si imao je bio datum kreiranja fajla, ali posto si povukao sve fotke odjednom onda nista od sortiranja po datumu...

ali nije sve tako crno..
filename nosi datum fajla (na primer IMG-20170905-WA001.jpg), sto znaci da bi neko resenje za automatsko dodavanje EXIF informacije bilo vrlo izvodljivo

evo 10sekundi search mi je doneo ovo https://holwech.github.io/blog/Fixing-WhatsApp-Backup/
ali ako nisi vican programiranju, siguran sam da ima i neko lakse resenje