[ dimnicar @ 12.01.2021. 18:24 ] @
Mikro torrent mi je zesce usporio,i pojavila mi se extenzija !ut u folderu Torent Ulaz.... Tek kad se skine i predje u folder torent izlaz dobije svoju normalnu extenziju....To se desava od pre neki dan. O cemu se tu radi???
[ Shadowed @ 12.01.2021. 18:38 ] @
To su fajlovi koji nisu dovrseni. uTorrent stavlja tako da mozes znati kad otvoris older sta je sta i ne pokusavas npr. da otvoris neki .doc fajl koji je delimicno skinut i samim tim neispravan (takodje, program koji pokusava da ga otori moze pokusati i da snimi pa da se sukobljava sa dowload-om).
Moze da se iskljuci negde u opcijama.
Usput, predlazem ti qBittorent umesto uTorrent-a.
[ calexx @ 12.01.2021. 18:54 ] @
Podešava se odmah u prvom ekranu, negde je pri dnu. Namenjeno je onima koji ne podese gde se prebacuje završeno pa je sve na gomilu, onda je bolje da se zna šta je završeno a šta ne. Kod tebe je nebitno, verovatno si greškom uključio tu opciju.

Što se usporenja tiče, ako je samo kod torenta, možda ti je zagušena konekcija, preveliki upload ako nisi ograničio. Proveri prvo to pa onda da tražimo dalje.
[ BuzzLightyear @ 13.01.2021. 11:43 ] @
Da li uTorrent još uvek rudari u pozadini?

+1 za qBitTorrent.
[ Branimir Maksimovic @ 13.01.2021. 13:43 ] @
Ja koristim ktorrent kog nema na Windows-u :P
[ calexx @ 13.01.2021. 17:32 ] @
Citat:
BuzzLightyear:Da li uTorrent još uvek rudari u pozadini?
Nije nemoguće, mada ja i dalje instaliram neku 2.nešto verziju koja valjda ne rudari. Nije mi ni bitno jer odavno slabo koristim Windows, a naročito ga ne koristim za torentovanje.

Do pre neku godinu sam i ja koristio ktorrent koji radi skoro sve bez greške, sve dok nisam počeo da koristim neke privatne trekere gde se teško održava rejting pa mi je cross seeding bio baš potreban. Ktorrent to ne ume, probao qBittorrent i on to zna da radi pa sam se brzo navikao na neke sitne razlike. Pošto ga ima i tamo i vamo, možda i jeste najbolje rešenje.
[ dimnicar @ 16.01.2021. 23:59 ] @
Do skora je bilo sve ok...bili su mp4 ,pdf itd fajlovi,i uvek sam mogao da proverim,ali od skora primetih taj !lt fajl.
Nije problem da mu preimenujem fajl u nekom drugom folderu i ispitam ga,samo ne znam sta sam cacnuo pa se ta ekstenzija promenila .
Vise mi smeta estetski nego funkcionalno...
Probao sam malo da eksperimentisem sa VPN...nekad se pokaze mnogo sidova i pocne da skida ,a potom veoma brzo svi nestanu...Kad idem bez VPN tek onda nema ni sidova ni peerova...
Od VPN koristim Betternet ,ali nisam zadovpljan jer cini mi se kratko drzi vodu...
[ Shadowed @ 17.01.2021. 00:15 ] @
Pa, mozes da iskljucis, imas opciju. Rece ti calexx i gde je. Ja se, iskreno receno, ne secam jer vec godinama ne koristim uTorrent.
[ calexx @ 17.01.2021. 16:50 ] @
Kao što je napisano, slučajno si štiklirao to da se dodaje ekstenzija i namerno možeš da vratiš da se ne dodaje. Služi da onima koji ne razdvajaju fajlove koji još stižu i one koji su već stigli pokaže koji su koji. Nema potrebe da se nastavlja priča o tome.