[ Doksus @ 15.03.2021. 14:53 ] @
Zdravo, trazim neki program na kome ce sef moci da postavi odredjene prezentacije i pozove odredjene ljude da je odgledaju/odslusaju, takodje bi trebalo da ima i nacin da se proveri da li su isti odgledali/odslucali datu prezentaciju.Takodje treba da bude besplatan i program bi trebao da bude sto je jednostaviji ukoliko je moguce!
Bilo kakvi odgovori su dobrodosli i hvala unapred!Hello, my English isn't the best so ill try and explain what i need as best as i can. I'm looking for a program that allows a CEO/boss to put up a presentation and invite targeted people to join. Also it has to show if said people watched/listened to the presentation. The program should be as simple to use as possible and also free.
All answers are helpful and thanks ahead!

[Ovu poruku je menjao Doksus dana 15.03.2021. u 16:20 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Doksus dana 15.03.2021. u 16:21 GMT+1]
[ B3R1 @ 15.03.2021. 15:40 ] @
Vreme kada se to radilo pomocu "programa" je proslo pre jedno 10-20 godina. Sada za takve stvari postoje gotova cloud-based resenja, poput Udemy, Teachable itd. Neki od tih alata omogucavaju da se kreiraju besplatni kursevi, sto je tebi verovatno i cilj. Ako hoces bas sve da radis u domacoj radinosti i koristis Wordpress (cesta opcija), dobro resenje je LearnPress, mislim da on u besplatnoj varijanti ima bas to sto ti treba - kreiranje jednostavnih kurseva i evidenciju slusalaca.