[ milosnmp @ 04.10.2021. 14:55 ] @
Pre dve godine sam kupio LG televizor koji sam povezao sa d3 uređajem i sve je super radilo nekoliko dana dok se nije pojavila poruka da nema signala. Dolazili su tehničari sbb menjali d3 uređaj, kablove, sve ali nije bilo pomoći. Morao sam da uzmem onu d3 cam karticu da bih gledao program. Pokušao sam i sa eonom, isto je bilo. Jednostavno nijedan sbb uređaj koji se povezuje preko HDMI kabla neće da radi. Misleći da je do tv kačio sam ga na telekom kablovski uređaj, sve radi normalno, računar isto. Svi hdmi uređaji rade osim sbb.
Ima li pomoći i da li ima veze što je problem nastao nekoliko sati posle povezivanja računara i tv isto preko HDMI
[ bordzija @ 18.10.2021. 12:08 ] @
Dosta ljudi se žali na to kada je d3 uređaj u pitanju tako da je to verovatno do samog uređaja koji je teška jeftileja pa ne može preko hdmi da se spoji nego preko kompozitnih izlaza što znatno spušta kvalitet slike. Nama je recimo falilo dosta programa je nestalo pa smo morali da reinstaliramo d3 uređaj, da ga iz menija resetujemo i pokrenemo da ponovo pretraži sve kanale.
[ baresi @ 18.10.2021. 13:55 ] @
Kod mene je isti problem sa Philipsom. Imam Ciscov d3 uređaj, prokužio sam da moram sačekati da se TV postavi na hdmi, pa tek onda palim d3. Ako ih upalim istovremeno, hdmi mi ne radi.
[ bordzija @ 18.10.2021. 19:52 ] @
U suštini je i kod nas verovatno isti problem ali se kod nas samo gasi tv a d3 stoji stalno upaljen. Podesio sam da na daljinskom od d3 gasi i pali tv.
[ Sava @ 19.10.2021. 07:37 ] @
Već godinama imam LG TV i SBB i nemam nikakvih problema u opisanom smislu. Dugo sam imao stari Cisco. Navikao sam da uvek isključim i D3 i TV kada završim gledanje. Ako D3 ostane stalno uključen ume da zalepi pa onda mora reset. Sa ovim sistemom taj problem imam samo ponekad. Ista je stvar i sa drugim VOX TV, nikakvih problema.

Imao sam drugih problema. Sa novim modelom D3 mi je dva puta crkavao HDMI izlaz na D3. Na kraju su mi stavili stari Cisco modem i bar do sada nisam više imao takvih problema. Mini D3 nikada nije crkao.