[ calexx @ 15.11.2021. 11:07 ] @
Slabo se bavim telefonima jer oni za mene imaju dve ipo namene ali je ovde pre u pitanju nemogućnost ili nedozvoljen pristup sistemskim delovima nego neko laganje. To bi bilo lako provaljeno i firma bi loše prošla a to koliko je gde potrošeno od memorije može da se postavi i za sve drugo ali jedino oni koji su na ti sa problemom mogu da daju mišljenje. Koliko znam, u memoriju se računa i sve ono potrošeno na operativni sistem i slično, ne kao kad kupiš ram ili hard za komp pa očekuješ sve.
Kod mene (kineska Nokia) postoji Other Apps, težak je oko 9GB i može da mu se pristupi.
Kako inače da objasnim da windows folder pod imenom WinSxS ima preko 15000 foldera i troši skoro desetak gigabajta? Krade me proizvođač SSD-a?
[ Predrag Supurovic @ 15.11.2021. 11:20 ] @
Xiaomi se čita Šaomi.
Inače to ti je tako na svakom Androidu.
[ dr0id @ 15.11.2021. 12:03 ] @
Citat:
calexx:Kako inače da objasnim da windows folder pod imenom WinSxS ima preko 15000 foldera i troši skoro desetak gigabajta? Krade me proizvođač SSD-a?
U tom folderu se razmnozavaju Bil Gejcovi nanocipovi
[ calexx @ 15.11.2021. 12:16 ] @
Pa kod mene ne moraju da budu tu, ja sam ionako vakcinisan pa mi je sve to ušlo kroz iglu. ;)
[ bordzija @ 15.11.2021. 14:44 ] @
Meni se taj folder "other" namnožio kao maligni tumor samo raste ne mogu da ga obuzdam!
[ bakara @ 15.11.2021. 16:23 ] @
Na kraju ce ti eksplodirati telefon...
Ako ti ne znas sta je radna memorija i kako radi, dzaba da se neko trudi da ti objasni.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.