[ Positions Abroad @ 18.06.2022. 08:01 ] @
Fulltime pozicija za Mobile (React Native) Developera

O poslodavcu: U pitanju je razvojni studio koji sarađuje sa startup-ovima, u smislu, radi se razvoj proizvoda za startup firme u najranijoj fazi gde se partnerski radi sa njima, nas tech team pravi celo rešenje za njih.

Trenutno se radi na razvoju fitnes platforme za online vežbanje gde je ideja da se poveže aplikacija sa heart rate monitorom korisnika (ili bilo kojim smart watchom) dok ljudi vežbaju kod kuće, a aplikacija računa hustle score da se vidi koje bolji, pa ima online leaderboard.

Radi se skroz remote, svi rade od kuće ili kome gde odgovara, ako ima potrebe firma može da iznajmi prostor. Ima 26 radnih dana odmora i fleksibilno radno vreme (načelno smo svi po našem radnom vremenu, ali svako može za sebe da se organizuje). Firma može da nabavi opremu (računar, sto, stolica itd), ima i privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i decu zaposlenih.

Potreban nam je mobile inženjer koji barata sa sledećim tehnologijama:

React Native
Iskustvo sa native android/ios poželjno
Mobile CI/CD, odosno build, test i distribucija mobilnih aplikacija
Monitoring, crash/error reporting, analitika
Ogroman plus poznavanje:

Typescript/nodejs/expressjs
PostgreSQL
Docker
AWS servise: ECS, Amplify, Lambda, Route53, S3...
React

Kao senior inženjer nam je bitno da si prošla/prošao kroz proces razvoja od ideje do produkcije i iskušenja na tom putu.


Opseg neto plate bi se kretao 2500-3500 EUR, posto trazimo i mediore i seniore, a za bas seniore postoji i opcija za podelu profita.


Slati CV na: [email protected]