[ Positions Abroad @ 02.07.2022. 09:20 ] @
Američko/srpska tech kompanija nastala 2015. godine. Za prethodnih sedam godina, razvili smo više različitih in-house proizvoda i imali više rundi finansiranja u kojima su učestvovali i poznati US i UK fondovi kao što su 500 Startups (San Francisco) i Seedcamp (London).

Šta radimo?
Kao product orijentisana kompanija bavimo se razvojem web i mobilnih aplikacija za građevinsku i transportnu industriju. Uglavnom SaaS rešenja koja našim korisnicima rešavaju ključne
probleme vezane za praćenje i optimizaciju troškova izgradnje i prevoza, praćenja učinka i produktivnosti, kao i rešavanje logističkih potreba na najefikasniji način. Akcenat stavljamo na
tržišta UK i EU. Strateški smo se odlučili za TypeScript, Node.js i Postgres što se tiče backenda, na frontendu nam je favorit React iako je prethodna verzija dominantno rađena u Angular-u, a za mobile React Native. Koristimo AWS servise kao što su ECS/Fargate, RDS, SQS, SNS, CodePipeline, Amplify, a za mobilne aplikacije i Visual Studio App Center.

Kako izgleda intervju proces?
Trudimo se da i tebi i nama ne oduzmemo puno vremena:
1. Prvi razgovor je upoznavanje da objasnimo šta radimo, pričamo o iskustvu, tehnologijama, i interesantnim pričama
2. Drugi razgovor je ponuda

Šta nudimo?
Full time zaposlenje uz ugovor o radu i olakšice za bivše paušalce
Remote rad - pomažemo u nabavci opreme (sto/stolica/računar/monitor itd)
Fleksibilno radno vreme - prilagodi posao svom životu, ne obrnuto. Nemamo fiksno radno vreme, većina nas je aktivna od 9 do 17h i tada je komunikacija najživlja.
Fleksibilan odmor - osim neradnih dana propisanih zakonom.

Ospeg neto plate 1200 - 1800 EUR

Šta nam je potrebno?
Potreban nam je frontend inženjer koji barata sa sledećim tehnologijama:
Angular
JavaScript
HTML
CSS
Veliki plus poznavanje ali nije neophodno:
React
Vue

Slati CV na: [email protected]