[ davor_pz @ 07.12.2022. 10:33 ] @
Pozdrav svima na forumu,

imam problem na jednom starijem CNC stroju na kojemu je izgorio GAL. Srećom postoji još jedan s istom verzijom sadržaja pa bih ga volio kopirati. Za mene je to malo zastarjela tehnologija, tj. samo jednom sam se susreo s time uživo tako da nemam niti programator niti potreban software.

Vjerujem da ovdje na forumu ima vas koji ste se bavili ovim čipovima, a možda se još i bavite time baš za ovakve slučajeve pa me zanima je li netko voljan prekopirati sadržaj ovoga GAL-a kojega imam u novi čip? Čip bih nabavio na ebay-u pošto ga niti jedan od pouzdanijih dobavljača nema u ponudi. Naravno da bi ovaj postupak bio dobro "nagrađen".

Hvala svima unaprijed.
[ sdurut @ 07.12.2022. 11:24 ] @
Potraži neki servis Laptopova ili Televizora. Dosta njih ima programator kineski TL866. Taj programator može da očitava i da programira GAL-ove. Ja imam taj programator i provereno programira GAL-ove.
Koji gal je u pitanju?
[ davor_pz @ 07.12.2022. 11:36 ] @
Pozdrav,

hvala na brzom odgovoru. Nažalost, sumnjam da ijedan servis laptopa/PC-a kod nas, ima taj programator, a TV servisi su odavno zatvoreni. Radi se o GAL16V8D. Možeš li mi ti pomoći?