[ jackkosovo @ 24.01.2023. 23:03 ] @
Seminarski radovi iz raznih oblasti
https://drive.google.com/drive...z_ymejvxgRavTA&usp=sharing
[ B3R1 @ 25.01.2023. 09:21 ] @
Ma super!

Cemu uopste skola? I cemu tastatura? Bato, kupi tastaturu s tri tastera [Ctrl], C i V. I to je to, ne treba ti vise za skolu!

Seminarski radovi, navali narode, evo vam jelovnik ... "Mali, daj jedan ... sta bre jedan, daj 5 komada odmah iz svih oblasti". :-) A moze li i usput neki doktorat, da se ne mucimo s tim "seminarskim", nego odmah da postanemo doktori, a mozemo i oni "postdoktori", kazu sada postoje i "postdoktorske" studije, valjda ove doktorske nisu dovoljne ...

Hm, cekaj ... skola ... sta je to skola? Cemu sluzi? A uz to i ne radi? To neki novi namaz za hleb? A ne, to je ono s uciteljima i nastavnicima, aaaa ... ma cuj ... najbolje da ukinemo tu skolu, raspustimo nastavnike, jer sve ima na Guglu, a kad imas Gugla cemu onda vugla? Koliko cemo samo para u budzetu ustedeti time, pa to je fantasticno.

A mozemo da ukinemo i roditelje, stavise ide se ka tome. Ne smes dete da pogledas mrko, da mu kazes da nesto ne valja, ne daj boze da povredis njegovu/njenu "licnost". Moras da ga/je vaspitas u politicki korektnom maniru, da detetu se obracas sa "ono", jer ne daj boze da mu povredis njegova osecanja roda/pola dok samo ne odluci da li hoce da bude musko, zensko ili nesto izmedju. Takodje niposto ne pitaj sina da li ima devojku, a cerku da li ima momka, jer to takodje moze da ih povredi s obzirom da sin mozda ima momka, a cerka devojku. Ali taj deo smo vec odavno savladali, to odavno vise ne pitamo ... pa je na redu ovo iz prethodne recenice.

Znam da ce ova tema ici u /dev/null, ali nisam izdrzao da ne odgovorim ... :-)
[ član @ 25.01.2023. 09:26 ] @
mozda i kompjutere i internet da ukinemo!? sta ce nam to, kako se hiljadama godina zivelo bez toga, zasto moramo da se pravimo sad pametni, pa da nam za sve treba kompjuter, program, aplikacija?!
[ Bora Sonar @ 25.01.2023. 11:20 ] @
Šta ima loše u čitanju tuđih seminarskih radova? Otvorio sam nekoliko radova i stoji potpis autora, tako da ne vidim ovde nikakav problem. Mogu samo da pohvalim napor da se napravi ovakva kolekcija.
[ krgo @ 25.01.2023. 13:20 ] @
Ahahah, otvoriš profil da bi reklamirao ovako nešto. Ljudi, ima li granice vašoj mizeriji?