[ risp73 @ 06.12.2023. 18:09 ] @
Redmi 12C Nestala mi je ikona kojom se uključuje Location pa sad ne mogu da koristim GPS Tracker. Aplikacijom WhatsApp mogu da pošaljem podatak o trenutnoj lokaciji. Zna li neko kako da vratim ikonu? |
[ risp73 @ 06.12.2023. 18:09 ] @
[ Living Light @ 06.12.2023. 19:04 ] @
Preseče me.
Ja mislio da je POCO X3 - Gotov Šala mala. ------------------------------------------------ Na Readmi 12C probaj vako nešto: U Podešavanjima, idi na Aplikacije, U Aplikacijama klik na Dozvole, U Dozvolama klik na Lokacija (ako je ima u spisku) Ako je nema onda si kompletno izbrisao celu aplikaciju: LOKACIJA ------------------------------------ Onda probaj ovo: Na početnom ekranu povučeš prst od GORE na DOLE. Otvori se Siva podloga sa Aplikacijama odakle si ti izgubio ikonu: LOKACIJA Listaj dole do kraja po toj sivoj podlozi, Ili listal desno do kraja, Poslednja ikona/polje treba da je: UREDI (ili nekako slično) Klik na ikonu: UREDI U ovoj listi bi trebalo da ima ikona: LOKACIJA (Pipni i zadrži ikonu, pa je pomeri/odvuc/vratii na mesto gde si navikao da bude) Ako nema LOKACIJA u listi onda ovo: Listaj skroz do dole (do poslednjeg predloga) Posle poslednje ikone postoji polje: VRAČANJE NA ZADATO, pa Klik na to, Ovaj postupak bi trebao da vrati ikonu LOKACIJA na mesto odakle ti je to žena izbrisala aj, pa javi Sretno [ risp73 @ 08.12.2023. 18:10 ] @
Zahvaljujem, riješio sam problem.
Na prošlom telefonu Redmi 7A sam prije pokretanja A-GPS Tracker morao da uključim lokaciju, na ovom novom lokacija se uključuje sama kad pokrenem A-GPS Tracker. Ova mogućnost se odabire u: Settings, Privacy protection, Location. Tu može da se odabere "Allowed all time" i "Allowed only while in use". U ovoj drugoj grupi su A-GPS Tracker, Camera i još neke. Kad pokrenem A-GPS Tracker lokacija se sama uključi i ostaje uključena dok ne iziđe iz aplikacije. Ne znam da li ovo radi i kod kamere, Win 10 ima mogućnost čitanja exif fajla, ali moj laptop je ispustio onaj plavičaste dim, ovo pišem sa telefona. Pozdrav Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|