[ boogi @ 11.02.2024. 09:40 ] @
[ boogi @ 11.02.2024. 09:40 ] @
[ dr0id @ 11.02.2024. 15:56 ] @
Neki bolji servis mobilnih telefona (eventualno racunara, konzola, televizora)?
[ boogi @ 11.02.2024. 16:14 ] @
Citat: Neki bolji servis mobilnih telefona (eventualno racunara, konzola, televizora)? Toga je more... treba mi konkretna preporuka nekog ozbiljnog ko to umije da napravi i ko ima iskustva u tome... U svakom slucaju hvala za ideju.... [ mjanjic @ 14.02.2024. 17:44 ] @
Bivši kolega radi kartice godinama, ali je "malo" dalje od Doboja, jedino ako znaš nekoga kod prolazi kroz Čačak ili ako postooji neka autobuska linija pa da pošalješ po vozaču.
[ boogi @ 14.02.2024. 18:41 ] @
Sto jes...jes... malo podaleko... al neka kolege kao opcije ako nista ne nadjem blize...hvala u svakom slucaju...
[ dr0id @ 14.02.2024. 18:53 ] @
Citat: boogi: Citat: Neki bolji servis mobilnih telefona (eventualno racunara, konzola, televizora)? Toga je more... treba mi konkretna preporuka nekog ozbiljnog ko to umije da napravi i ko ima iskustva u tome... U svakom slucaju hvala za ideju.... Cisto sumnjam da ih ima more, obicno su servisi tipa zameni ekran, bateriju, plocu, zvucnik, mikrofon, vibraciju, eventualno konektor punjaca, ostalo izbegavaju u sirokom luku. Tebi treba neko ozbiljan, ko menja chip-ove a ne delove. [ boogi @ 14.02.2024. 19:28 ] @
@droid: bas na te sam i mislio... takvih koji mijenaju ekran...bateriju... njih je more...
Nisam vec neko vrijeme u tom okruzenju tako da ne znam ni ko radi zamjenu i ekrana ... baterije... raspitujem se kod prijatelja ko bi to mogao odraditi... pa evo i ovde da upitam ... Bas tako. Ko mijenja chip-ove... [ dr0id @ 14.02.2024. 20:55 ] @
[ boogi @ 14.02.2024. 21:09 ] @
Jesam.Zadnji post iz 2013....
[ dr0id @ 14.02.2024. 21:25 ] @
Ali servisi rade
https://g.co/kgs/1ixbjG9 https://g.co/kgs/Nsxz9CA https://www.asc.ba/ mogu i auto-elektronicari, tuner-i i sl. https://olx.ba/artikal/48707870 [ Living Light @ 14.02.2024. 21:49 ] @
dr0id,
Tako je, Servisi i Dalje rade !!! ali da se ne natezemo sa postavljacem pitanja, --- kada bi bio Usko specializovan za rebajling, i kada bi imao opremu od 10000€, Ja bi ponudio postavljacu pitanja, da to SAM uradi na pomenutoj opremi. - - - - B e s p l a t n o - - - - ... cisto me interesije taj Rad Ruku ! .com [ boogi @ 14.02.2024. 22:29 ] @
dr0id.
Hvala na linkovima...provjerit cu. [ Living Light @ 14.02.2024. 23:24 ] @
boogi,
Onaj servis koji je dobro radio 2013-e, a radi dobro i 2024-e i ne "drapa"korisnike, taj servis Zna Šta RADI. naj iskreniji i dobromeran savet: Uzeo bi tu plocu (PCB) pod misku, kupio bi pola kile kafe i pola kile raznih sitnih cokoladica. i otisao bi u servise (na pr. u one sa dr0id-ove liste). i Lepo porazgovarao sa vlasnikom i sa glavnim Majstorom, pokazao bi im problematicni PCB, i - zamolio bi ih za Njihovo strucno mišljenje o Rebajlingu te ploce. Pazi, ozbiljnim servisima (sa dugogodišnjim iskustvom) Nije cilj "Bogacenje preko noci," jer znaju da ce i sutra i preksutra imati posla, za razliku od "površinskih "majstora" koji su Rebajling videli na YT-u. Ako glavni majstor proceni (gledanjem u plocu) da može to Lepo, Fino, bez "neuroze" da odradi --- On ce to i da ti saopšti. Ako misli da ne može ili nije siguran da ce da uspe --- i to ce da ti na lep i iskren nacin kaže. U takvim specializovanim servisima ne rade "Šilibajzeri"- Možda rade i MLADI sa manje iskustva, ( i Mladi jednom i negde MORA DA POČNU !), ali ce pravi/dobar vlasnik firme --- spreciti tom pocetniku da se vezba na tako jedinstvenoj i vrednoj PCB. I iskreno i sa puno poštovanja ce ti reci: - Brate, da ti kazem iskreno, mi ne bi TO da radimo, da nesto ne zashhhereeemooo. Veruj mi, Vlasnik servisa nije buuuhdala, a ako on jeste (trgovac mudhhhrolijana) onda ce Glavni Majstor reci: NE ! mi taj posao ne možemo prihvatiti ! Udjes u servis, malo pocastis ljude, (biras vreme da NISU u ogromnoj frci i gužvi sa jos 10 korisnika koji bi SVI nešto da pitaju) i u miru zatražiš njihovo majstorsko mišljenje. Ni jedan Extra dobar Majstor nece se libiti da kaze: - ne bi on to radio. ako mu posao izgleda stvarno komplikovano i za njega neizvodljivo. Ako udjes u servis, a nije guzva, a "nazovi majstor" krajickom oka pogleda tvoju plocu i kaze: dodjite za 2 dana ! Castiš ih čokoladicama i ZAHVALIŠ se na "OPŠIRNOM i STRUČNOM" njihovom mišljenju, lepo ih pozdravis i Pravac u drugi servis sa liste. eto, @boogi, Pozdrav i Svako Dobro [ boogi @ 16.02.2024. 12:29 ] @
Fatslink Doboj – „ ne radimo… tj. ajd nazovite u ponedeljak kad dodje majstor….“
Zekom Doboj – ne radimo ASC – ne radimo PIK servis – „radim al imam mjesec dana sve popunjeno… javi se za mjesec dana ako se ne snadjes….“ Ima li ko kakvu jos ideju? [ petropetro @ 23.02.2024. 17:50 ] @
imas u Odžaku, tip radi reballing igracih konzola i jos kojecega..trazi na googlu.. [ Living Light @ 23.02.2024. 21:38 ] @
Cenjeni član https://www.elitesecurity.org/
ES- Forum, Elektronika, Elektrotehnika : @gilopile - Odžaci, ------------ Pozdrav [ Living Light @ 24.02.2024. 11:31 ] @
Edit prethodnog posta,
sad PROVERENO! @gilopile NE Radi rebajling zbog uvecanog obima posla u drugim Popravkama. svako dobro [ gilopile @ 24.02.2024. 11:35 ] @
Ne radim, previse zahtevno oko nabavke opreme ( stencil ), a u vecini slucajeva je falican sam IC i onda udaras u prazno. Cipove, cipsete, procesore je jako tesko naci nove za kupiti, a ako nadjes polovne, niko ne garantuje za njihovu ispravnost i opet gubis vreme i novac...
Da ne pominjem kada prekuglas cip, pa ne radi, pa sumnjas u svoj posao, pa ga skines pa ponovo kuglas i na kraju moze biti los cip, mikropukotine na padovima, prekid u sluju PCB i jos mali mil. razloga zasto ne radi. Sto se kaze, za koje babe zdravlje :D Pozzz [ ademare @ 24.02.2024. 11:41 ] @
Verovatno je covek mislio na Odzak u BiH , ne u Srbiji , mada je razlika samo u mnozini
![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|