[ Mitkoni @ 08.08.2024. 11:29 ] @
Imam/o problem sa daljinskin upravljacen kada je rec o ovim Fox televizorima.
Rec je o daljinskom sa fotografije, ne znam tacno o kom modelu Fox tv-a se radi (ako je potreban i model mogu nekako doci do istog)

Vise televizora se nalazi jedan do drugog ali opcije na bilo kod od televizora kada se koristi daljinski funkcionise samo na jednom od tv-a, tako da bi daljinski radio na nekom drugom tv-u mora se taj ugasiti da bi funkcionisalo konkretno na taj tv gde bismo popustili ton ili zamenili program.
Ima li resenja...?

https://foxelectronics.rs/wp-c...3/01/Daljinski-za-sajt-sam.jpg
[ alexa_pg @ 10.08.2024. 07:52 ] @
I ako nije naveden tip TV aparata, rekao bih da je u pitanju neki smart TV sa smart daljinskim kod koga se daljinski uparuje sa TV aparatom. Ako sam u pravu, to znači da u istom trenutku daljinski ne može da upravlja sa 5 istih TV aparata. Može samo sa jednim.
[ Mitkoni @ 10.08.2024. 09:14 ] @
Da, u pitanju je smart tv sa smart daljinskim...
...u tom slucaju opcija gasenja i paljenja tv uredjanja radi, dok menjanje programa i ostalo radi samo kada se taj jedan odredjeni tv ugasi sa kojim je daljinski i uparen...
[ Mitkoni @ 18.08.2024. 15:58 ] @
Citat:
alexa_pg:
I ako nije naveden tip TV aparata, rekao bih da je u pitanju neki smart TV sa smart daljinskim kod koga se daljinski uparuje sa TV aparatom. Ako sam u pravu, to znači da u istom trenutku daljinski ne može da upravlja sa 5 istih TV aparata. Može samo sa jednim.

Nasao sam resenje, istovremeno na odredjenom TV-u moram raskinuti vezu sa daljinskim, drzeci HOME button i BACK button nekih 5sec, onda na drugom TV-u gde zelim da koristim isto to uradim da bih na tom TV-u aktivirao daljinski...
Kako sam shvatio zapravo je rec o LG daljinskim samo su prodali tehnologiju WebOS FOX-u zato i nemam nikakvih informacija o FOX daljinskom upravljacu jer je rec u LG.

[ alexa_pg @ 18.08.2024. 17:18 ] @
Citat:
Mitkoni: Nasao sam resenje, istovremeno na odredjenom TV-u moram raskinuti vezu sa daljinskim, drzeci HOME button i BACK button nekih 5sec, onda na drugom TV-u gde zelim da koristim isto to uradim da bih na tom TV-u aktivirao daljinski...

Baš su ga zakomplikovali. Sreće je što je mali broj ljudi koji imaju u istoj prostoriji dva ista TV-a. Možda za sada samo kladionice.