[ hero2 @ 02.11.2024. 12:20 ] @
Pozdrav svima, kupila sam nov mobilni Xiaomi i vidim da ima puno novih funkcija koje su drugacije od Samsung-a koji sam imala pre,pa ako neko ima iskustva i vremena neka se javi da se konsultujem. Hvala unapred! |
[ hero2 @ 02.11.2024. 12:20 ] @
[ glackop @ 03.11.2024. 00:06 ] @
Ja godinama koristim Huaweje,tako da vam tu ne mogu pomoci,ali imam jedno pitanje...generalno da opisete kako vam izgleda u funkcijama nasparam samsunga?Jer sam ja na korak bio spreman da kupim 13pro,a nedavno na drugoj temi ga lik toliko oblatio da sam sad spreman tj udjem u radnju i tipujem iskljucivo na neki samsung do 300.e,iako znam da cu bar za 100.e da platim ime na uskrb karakteristika koje bi bile bolje na Saomiju.
[ iculibrk @ 10.11.2024. 09:04 ] @
@hero2 da bi ti bilo ko pomogao trebaš napisati tačan naziv modela i konkretan problem, što se tiče razlika pitanje je da li imaš telefon sa Hiper OS? Ako da, razlike postoje, ali sa vremenom se većina navikne.
@glackop iz nekog svog iskustva, svaki telefon približno cenovnog ranga ti daje isto, tj. pitanje je šta čovek radi i želi od telefona. Jedan proizvođač da lošije rešenje za nešto ali ti da više na drugoj strani. Kada sabereš za isti cenovni rang dobijaš isto, pitanje je šta su tvoje potrebe. Imaš dosta sajtova za poređenje poput ovog pa možeš uneti željene i videti da li ti prednosti/nedostaci odgovaraju. Što se tiče kritika/pohvala uvek je potreban tačan model jer kada se kaže npr. Samsung A serije ili Xiaomi to je jako preširoko. [ luaay @ 09.04.2025. 16:20 ] @
Imam sličan problem imao sam Samsung a12 i prebacio sam se na Xiaomi 13.
Primecujem da nema radio. Veliki sok. [ mjanjic @ 10.04.2025. 14:49 ] @
Odma' da napravite YT video sa naslovom "Shocked to discover that Xiaomi phone is missing THIS..." :)
[ zeoN_Rider @ 11.04.2025. 14:38 ] @
A uuuu koji problemi a na JuTjubu toliko priloga o telefonima!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|