[ whiterabbitwr @ 09.11.2024. 08:32 ] @
| Pozdrav. Već nekih mjesec i po imam optički internet ovog provajdera. Nadam se da ću uspjeti da artikulišem problem, dakle:
Ja radim online časove i s vremena na vrijeme imam čudne prekide tokom kontakta, tipa, klijent ne može da me čuje na nekoliko sekundi (sad kad razmislim, čini mi se da ja nemam tih problema i čujem klijenta dobro), ali sam to pripisivao klijentovom internetu. Svaki put kada se klijent požali uključim speedtest i ne uočava se problem.
Takođe, nekad mi se neki sajtovi (na primjer..... recimo Goodreads) ne otvaraju odmah, kada igram Slagalicu na mob nekad mi se prekine veza, klinci se žale da im neke igrice "štekaju".....
Svaki put odradim speedtest i svaki put je i upload i download dobar.
Prije ovog provajdera bili smo na MTEL-u, optika takođe i nije bilo ovih problema (mada je nekad prekidao internet, ali se to vidjelo i na speedtestu)
Imam dva pitanja, a jedno je u vidu molbe :):
1. Da li je moguće da neki sajtovi reaguju na neki problem sa vezom, a neki ne (tako da se ne vidi na speedtestu ili da otvorim, recimo FB, a on reaguje odmah)
2. Da li postoji neki program, po mogućnosti besplatan, koji bi na duže vrijeme pratio povezanost?
možda je bitno da napomenem da su operativni sistemi u stanu: android, windows, ios i macOS (macOS je Monterey)
Hvala unaprijed. |
[ sdurut @ 09.11.2024. 09:42 ] @
Jel se problem manifestuje kada si preko WiFi ili kabla povezan na ruter? Takve manifestacija ima kada je na ruteru podešen WiFi kanal na Auto.
[ whiterabbitwr @ 09.11.2024. 10:08 ] @
Kabal prilično rijetko koristim. Iskreno, ne znam da li se preko kabla dešava isti problem.
Dakle, ovo je sve preko WiFi.
Imate li neki prijedlog u vezi sa ruterom?
[Ovu poruku je menjao whiterabbitwr dana 09.11.2024. u 12:10 GMT+1]
[ whiterabbitwr @ 17.11.2024. 17:16 ] @
Samo da ponovo osvježim temu. Još uvijek nisam našao rješenje.
U osnovi, mene interesuje šta bih konkretno pomenuo tehničkoj podršci. Iz prakse znam da: "Nešto mi šteka internet, a po speedtestu radi normalno" ne pije vodu.
[ jolemisa @ 17.11.2024. 20:24 ] @
Prijavi provajderu samo da ti ne radi dobro net,bez price o speed testu.Najverovatbije je do njih.Ja sam na Spernovoj,ali nije optika,vec koaksijalni kabl,ali nema veze.Uzeo sam veci paket,a imao sam prethodni do 80MB/s,a sada do 150 MB/s.nekoliko dana radilo kako treba i onda pocelo da koci pri otvaranju stranica,izlazak na Google i tako neke sitnice na forumima.Zovnem ih i prijavim.Neka devojka se javi i kaze mi da nije moguce,a nije ni pogledala u kompjuter da vidi da li uopste imam problem,Onda sam malo drskije rekao "Nije moguce da mi je brze radio net na 80MB/s,nego sad na 150MB/s"."Pa sacekajte da pogledam".Onda me pita za ime prezime i adresu.Sacekao sam malo,dok tamo u tehnickoj sluzbi nisu proverili.Javila se i pitala da probam ponovo.Onda je krenulo sve kako treba.Znaci moras da porazgovaras sa tehnickom sluzbom i oni ce proveriti da li je problem kod njih,ili postoje neki radovi uz put.
[ whiterabbitwr @ 17.11.2024. 21:35 ] @
Ok, probaću.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.