[ PedjaZ @ 11.03.2025. 00:27 ] @
https://github.com/Edzelf/Esp-radio Tu je i bolja varijanta sa ESP32 ali ovaj sam imao pri ruci. Neophodno je da pojačalo bude na zasebnom napajanju kako ne bi bilo zujanja. Napravio ga bez ekrančeta - sve komande preko brauzera telefona (ima i aplikacija ali ovo je brže). Promenio sam malo Esp_radio.ino kao i index_html.h Prilagodio ekranu telefona i dodao još neke sitnice. Radi poprilično lepo. Kome treba neki radio koji ne zauzima puno mesta - eto predloga. ![]() Do sada sam doradio ovo: -Mobile-friendly appearance. -Station preset buttons (first 8 stations in .ini). -Show station name in PRESET (using preset buttons or PREV/NEXT). -Show status 3 seconds after selecting station. -Fixed "If volume it decreases less than 0, then it becomes 100". -Fixed "Changing volume when changing station -> volume goes at once to 0 or 100". -Load current EQ settings into drop-down boxes on web interface (ESP32-Radio)#12. -Added support for IR remote control through IRremoteESP8266 #130. -Not fixed: POP after changing station. Wrong status if station do not have it. Original: ![]() Izmene u izgledu i funkcionisanju: ![]() ![]() [Ovu poruku je menjao PedjaZ dana 11.03.2025. u 01:42 GMT+1] |