[ alex1974 @ 31.03.2025. 21:09 ] @
| U pitanju je Gorenje MO20A3W,stara otprilike 2-3-4 god (ne secam se tacno kada sam je kupio).
https://www.tehnomanija.rs/bel...e-mikrotalasna-rerna-mo-20-a3w
Nije nesto mnogo ni radila ali posto se juce pomerio sat htedoh da ga pomerim i na njoj i vidim da ne reaguje dugme za sat tada vidim da ne reaguju ni dugmici za stop/pauzu ostali dugmici ni ne znam za sta su ni da li rade.
Dugme za pokretanje (play) radi kao i ovo veliko za okretanje.
Sta bi tu moglo da bude,da li mozda ima neki osigurac koji je za dugmice mada onda valjda ne bi radilo ni ovo dugme za pokretanje?
|
[ Living Light @ 31.03.2025. 21:22 ] @
Tasteri/dugmad koja ne funkcionišu:
- NE rade od NEKORIŠČENJA.
Od vodene pare, od masnoća u kuhinji tasteri su "navukli" tanak, jedva vidljiv izolacioni sloj,
koji ne dozvoljava da prilikom pritiska na taster da se STVARNO NAPRAVI Dobar KONTAKT.
Potrebno je otvoriti kućište mikrotalasne i
prvo toplom vodom, pa čistim alkoholom prebrisati (naročito ČEONE) Površine svih tastera, i
- ima Mikrotalasna Rerna da radi k'o DOXA.
pOz
[ zeoN_Rider @ 01.04.2025. 07:54 ] @
Citat:
alex1974:
Sta bi tu moglo da bude
[ alex1974 @ 01.04.2025. 14:28 ] @
Citat:
Living Light:
Tasteri/dugmad koja ne funkcionišu:
- NE rade od NEKORIŠČENJA.
Od vodene pare, od masnoća u kuhinji tasteri su "navukli" tanak, jedva vidljiv izolacioni sloj,
koji ne dozvoljava da prilikom pritiska na taster da se STVARNO NAPRAVI Dobar KONTAKT.
Potrebno je otvoriti kućište mikrotalasne i
prvo toplom vodom, pa čistim alkoholom prebrisati (naročito ČEONE) Površine svih tastera, i
- ima Mikrotalasna Rerna da radi k'o DOXA.
pOz
Ne znam da li je to u pitanju,nisam se dobro izjasnio kada pritisnem dugmice cuje se da prekidac odradi i dugme se "ulegne" samo sto se posle nista ne desava.
[ DSL @ 01.04.2025. 16:08 ] @
Citat:
alex1974:
U pitanju je Gorenje MO20A3W,stara otprilike 2-3-4 god (ne secam se tacno kada sam je kupio).
https://www.tehnomanija.rs/bel...e-mikrotalasna-rerna-mo-20-a3w
Nije nesto mnogo ni radila ali posto se juce pomerio sat htedoh da ga pomerim i na njoj i vidim da ne reaguje dugme za sat tada vidim da ne reaguju ni dugmici za stop/pauzu ostali dugmici ni ne znam za sta su ni da li rade.
Dugme za pokretanje (play) radi kao i ovo veliko za okretanje.
Sta bi tu moglo da bude,da li mozda ima neki osigurac koji je za dugmice mada onda valjda ne bi radilo ni ovo dugme za pokretanje?
Child lock aktivan. Vidi u uputstvu kakvoga deaktivirati
[ alex1974 @ 01.04.2025. 19:19 ] @
Nije ni child lock.
"To set: In standby or preset mode, hold down the PAUSE/
STOP key for 3 seconds, a beep sounds and lock indicator
lights. In the locked mode, all buttons are disabled except
PAUSE/STOP key.
To cancel: Hold down the PAUSE/CANCEL button for 3
seconds until lock indicator on display goes off."
Ne pokazuje lock indikator i opet ne reaguje na pause/cancel dugme,to jest ne moze ni da se ukljuci child lock.
[ zeoN_Rider @ 01.04.2025. 19:22 ] @
Citat:
alex1974
Ne pokazuje lock indikator i opet ne reaguje na pause/cancel dugme,to jest ne moze ni da se ukljuci child lock.
A da priupitaš u servisu?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.