[ djvlajko @ 04.04.2025. 13:50 ] @
Zna li neko kako doći do kanala Sport Kluba. Da li se može platiti pristup kanalima, na neki način ... Hvala ... |
[ djvlajko @ 04.04.2025. 13:50 ] @
[ baresi @ 05.04.2025. 06:59 ] @
Ako ga ima neki operater u Srbiji u programsloj shemi, zamjena operatera.
Druga varijanta je da nađeš nekoga u Hrvatskoj ili Sloveniji koji ima Telemach. On instalira aplikaciju Moj Telemach, tebi da korisničko ime i lozinku, ti instaliraš EON na tabletu, laptopu ili telefonu, kupiš Doogle Chromecast 3 i gledaš sve programe koje ima u paketu ivoj prijatelj. https://www.kupujemprodajem.com/pretraga?keywords=chromecast [ djvlajko @ 05.04.2025. 09:58 ] @
Hvala ...
[ JankoNIS @ 05.04.2025. 10:59 ] @
@baresi, hoce li ovako da funkcionise i na EON aplikaciji za smart TV?
Kako bi isla procedura oko aktiviranja aplikacije i da li bi internet provajder bio bitan zbog dostupnosti kanala? [ baresi @ 05.04.2025. 12:58 ] @
Nemam smart tv da bi probao, ja eon imam na tabletu i telefonu. Internet provajder ne utiče na rad, jer kad odem u Austriju ili Istru, na telefonu mi radi normalno. Treba ti netko kome je TV provajder Telemach. On mora instalirati aplikaciju Moj Telemach i tebi pošalje korisničko ime i lozinku. Sa tim podatcima instaliraš njihov eon i dobićeš sve sport klubove i areene sport. U stvari dobiješ sve kanale koje ima dotični u paketu. Ja imam sve to, ali sam potrošio broj uređaja na kojima možeš instalirati eon, broj uređaja je ograničen na 5, pa sam dao nekim prijateljima koji imaju druge provajdere.
P.S. Mislim da @Gosha Nish ima veze u Mariboru, kontaktiraj ga, možda ti može pomoći. Nadam se da se neće ljutiti što sam ga odao. [ JankoNIS @ 05.04.2025. 19:29 ] @
Hvala za informaciju, Goshu znam licno ali ga ne bih uznemiravao oko ovoga. Interesovalo me je samo teorijski kako bi sve to radilo.
Ocekujem da se u narednom periodu uspostavi medjunarodna saradnja na relaciji SRB-CRO-SLO po pitanju piraterije SK kanala. Pozdrav. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|