[ Bora Sonar @ 17.04.2025. 12:49 ] @
Poslao sam još jednu poruku Gojku. Tu poruku sam pokušao da objavim u odeljku Predlozi i pitanja, međutim neko je izbrisao (više puta). Ne znam ko je izbrisao jer mi je nalog povezan sa privremenim mejlom. Sadržaj privatne poruke je sledeći:

Predlažem otvaranje novog potforuma za opštu diskusiju, nešto poput Mad Zone. Naziv potforuma bi bio bez pežorativnih asocijacija, poput reči mad u mad zone. Na primer mogao bi da se zove "Elite Talk Zone". Moderatori bi se birali iz redova aktivnih članova demokratskim glasanjem. Postojeći Mad Zone bi mogao da ostane aktivan, sa postojećim moderatorom, pa bi članovi mogli da biraju ko šta voli. Mislim da bi se na ovaj način vratio deo starih članova i možda bi i dobio neke nove. Trenutno na MZ piše samo nekoliko članova, a i taj broj se stalno smanjuje.
[ Nebojsa Milanovic @ 17.04.2025. 12:53 ] @
Neće biti uveden taj novi forum, a i ako bude (a neće biti), nacisti i njihovi propagatori na njemu neće divljati, u to budi uveren.
[ Bora Sonar @ 17.04.2025. 12:54 ] @
I meni je isti cilj, da nema divljanja. Nažalost ti ne vidiš ko divlja. Ti ne razumeš da je za forum bitno da postoje različita mišljenja, inače ne postoji diskusija, a samim tim ni forum.

P.S.
Zašto da se ne otvori. Da li se bojiš konkurencije?
[ Nebojsa Milanovic @ 17.04.2025. 15:39 ] @
Kakva bre konkurencija, čemu toliko glupe provokacije..

Pominjao sam da sam član par hrvatskih grupa na kojima su otvoreni nacisti koji to nimalo ne kriju, mrze Ruse iz dna duše, žele sve da ih potamane i tome slično.

Normalno pričam sa njima, razmenjujemo stavove koji su prilično udaljeni i nemamo nikakav problem s tim.

Problem nastaje kada je neko nacista a ne želim to javno da prizna, nego to protura kroz nekakvu "demoNkratiju", "ljudska prava" "savremene vrednosti" i slično. U slobodno vreme takve razobličavam i žigošem, pogotovo ako su Srbi.

Sad vidim da si napisao da tražiš nekakvo glasanje za moderatore i slično...Moguće da ne znaš da je na ESu do sada bilo više pokušaja glasanja sa određenim ciljevima, jednom je i uspešno sprovedeno, a svaki put je završeno totalnom propašću i "glasača" i onih koji su "izglasani".

Da te obradujem: nema nikakve potrebe ni za kakvim novim forumom, a kamoli za nekakvim "glasanjem".

Pošto je jasno šta želiš ako se Gojko slaže sa tim, dovoljno je dve reči da kaže na moderatorskom forumu i sve će ti biti ispunjeno.