[ miki069 @ 16.05.2025. 09:59 ] @
Već tri meseca mi ne stiže e-mail o izbrisanim ili promenjenim porukama na Madzone.

Mislim da nije u pitanju tehnički problem već sabotaža jednog SuperModeratora.
Sumnjam da je u sabotažu uključen i jedan Admin koji je sa njim intiman.
[ ademare @ 16.05.2025. 12:45 ] @
Ne stize nikome vise. Ni meni.

Verovatno je iskljucena opcija na sajtu.
[ MajorFatal @ 16.05.2025. 14:58 ] @
Moguće, mislim da sam u martu pogledao gmail i sabrao oko 400 izbrisanih poruka.
Jedanput sam se našalio da mi spamuje mejl izveštajima o ozbrisanim porukama, moguće da je shvatio ozbiljno, pa rešio nešto da preduzme, i zabrljao naravno.
[ Nebojsa Milanovic @ 16.05.2025. 16:41 ] @
Pitali ste već više puta "zašto vam ne stiže mail" i precizno vam je odgovoreno da ne stiže nikome, ali šta bi trol drugo nego da se buni 🤯

Za taj gnusni čin što ne stiže mail odgovorno je više moderatora i oba Administratora i smatram da je to neka 3ABEPA!!! 😂
[ Shadowed @ 16.05.2025. 18:10 ] @
Citat:
ademare:
Ne stize nikome vise. Ni meni.

Verovatno je iskljucena opcija na sajtu.

Nema takve opcije. Ne radi mail uopste. Ni za obrisane poruke ni za pracenje foruma/tema ni za PP itd.
[ ademare @ 16.05.2025. 18:20 ] @
Secam se te stare teme, ali nisam ispratio objasnjenje admina.

Sada na Guglu vidim da je ima ali nema je na forumu. Verovatno je nevidljiva ili obrisana sa javnog foruma ?
[ MajorFatal @ 16.05.2025. 18:47 ] @
Citat:
Nebojsa Milanovic:
Za taj gnusni čin što ne stiže mail odgovorno je više moderatora i oba Administratora i smatram da je to neka 3ABEPA!!! 😂

Gle ćirilicu, ipak postoji na forumu.

Mogao bi da bude i duhovit ako se samo malo više potrudi, ali on se odlučio za tramp, putin, ukrajina, kupac, palac ..
[ zeoN_Rider @ 16.05.2025. 18:58 ] @
Bejaše tema sa sličnim naslovom te je prvo bila zaključana a onda i obrisana, al'evo i nove!

Dakle ovo je izgleda jedini forum odakle ne stižu obaveštenja!

Nezgodno je da stalno mora da se pali računar a lepo je bilo kad na mob stigne obaveštenje!
[ poturica @ 16.05.2025. 20:08 ] @
Radi registracija ali bez slanja mejla, tako da novi clan ne moze da se loguje.

Moza bi pomogla clanarina clanova koji zele da plate neku mesecnu pretplatu?
[ MajorFatal @ 16.05.2025. 20:56 ] @
Oh pa ne može i članarina, i reklame, nije ti ovo rts da i plaćaš pretplatu, i moraš da gledaš reklame.

Osim toga za članarinu moraš da ponudiš kvalitet ..
[ MajorFatal @ 18.05.2025. 12:33 ] @
Još dodati da latex izgleda ne radi na matematičkom delu foruma, a upravo mi se desilo ovo:

Nekoliko meseci pošto sam kliknuo na dugme izbaci ovaj forum, i žalio se da ne radi ta opcija ..
[ zeoN_Rider @ 20.05.2025. 13:35 ] @
Code:
I šta bi sa E mail notifikacijama, jel će biti do Vidovdana?
[ djoka_l @ 20.05.2025. 13:46 ] @
Citat:
MajorFatal:
Još dodati da latex izgleda ne radi na matematičkom delu foruma, a upravo mi se desilo ovo: