[ kladar @ 25.06.2026. 10:56 ] @
Zdravo svima, ponovo ja sa amaterskim pitanjima.
Imam veš mašinu končar,na slici. Grejač je gotov i imam novi koji ću da zamenim.
Problem je što je pristup samo sa prednje strane.
Skinuo sam gornji poklopac,masku programatora i došao do dva štrafa koja drže prednji lim i skinuo sam ih. Skinuo sam sajlu koja drži gumu na vratima i to je to. Zapucao sam tu. Negde na dnu postoje još dva šrafa i ne mogu im prići niti ih vidim, a bez njih ništa od skidanja prednjeg lima,pa ako može savet,pomoć....
[ test1234 @ 25.06.2026. 11:04 ] @
Nagneš mašinu prema zidu i nasloniš je na zid toliko da možeš da priđeš šrafovima odole.
[ kladar @ 25.06.2026. 11:19 ] @
Hvala test1234... sve sam ja to već odradio još pre dva sata, naginjao i odvrtao sve što se moglo odvrnuti.... I opet ništa.
Uglavnom, seo sam već isfrustriran dok sam pisao, drmnuo rakijicu i kafu i cigaru.... Vratio se mašini i ponovio pokret koji sam uradio oko 50 puta i popustilo iz prve..... Bem li ga šta je bilo, ali skinuo sam ga za deset sekundi sad. Izvinjavam se svima na lažnoj uzbuni.
[ ademare @ 25.06.2026. 13:12 ] @
Ma sve to pomaze na ovoj vrucincini. Malo pisanje, malo rakica i kafica, coveku se razbistre misli malo se odmori i onda resi stvar.

Jedino cigare ne pomazu ali ko mora, mora