[ Miroslav Jeftić @ 05.09.2026. 21:45 ] @
| Za sada imamo samo nezvaničnu najavu tako da sve to još uvek visi u vazduhu. Da li mislite da će biti raspisani, ako budu raspisani da li izlazite, šta očekujete? |
|
[ Miroslav Jeftić @ 05.09.2026. 21:45 ] @
[ test1234 @ 06.09.2026. 15:18 ] @
Mislim da će izbori biti raspisani pre godišnjice pada nadstrešnice ukoliko se nešto izrazito negativno ne desi po SNS.
Izlazim. Očekujem da će SNS uzeti nešto više od 45% glasova, studentska lista oko 35%, SPS negde oko 5%, ostali mislim da neće preći cenzus. Onako ugrubo. [ ademare @ 07.09.2026. 11:04 ] @
SPS ostaje ispod cenzusa ! Na lokalu po selima gde su isli sami nisu presli cenzus ! Gde ce da ga prodju ? U BG i NS ?
Na mom birackom mestu na periferiji Beograda tu je u skoli 5-6 birackih mesta AV nikada nije dobio vise od 30 % ? Posle izbora Republickih RIK sajt objavljuje podatke za svako biracko mesto ! Gde on posle nadomesti pa "pobedi " u svim opstinama ? Kada u urbanim delovima BG opstine ne moze da prebaci sa svom Bulumentom 30 % ? U selima i Beogradskim, o ostalim da se ne prica Nema mnogo glasaca ! Naravno izlaze fantomi iz Trafo stanica i sa groblja ! Godinama oni pobedjuju ? Da ima 45 % a SPS 5% on bi raspisao izbore pre 2 godine ! [ Miroslav Jeftić @ 07.09.2026. 12:48 ] @
Citat: ademare: Da ima 45 % a SPS 5% on bi raspisao izbore pre 2 godine ! Da, i meni se tako čini. Takođe se slažem za SPS, ako ne pređu cenzus mogu slobodno da stave katanac na bravu, odavno je bilo vreme uostalom [ test1234 @ 07.09.2026. 16:37 ] @
A da bacite neku konkretnu prognozu? Koliko će ko po vašem mišljenju osvojiti procenata.
[ Miroslav Jeftić @ 07.09.2026. 20:41 ] @
Stavio bih, ali blage veze nemam šta da očekujem
[ svojnasvome @ 08.09.2026. 10:35 ] @
Citat: test1234: A da bacite neku konkretnu prognozu? Koliko će ko po vašem mišljenju osvojiti procenata. Da će se fotelja dočepati domaći izdajnici koji su peške obilazili Brisel pljujući Srbiju i guzeći se baronima naci unije ne mogu ti obećati. Mada, studiranje je i u bivšoj SFRJ bilo besplatno pa ne znam zašto ne vrate besplatan indeks kao "zlo" komunizma? U stvari besplatno studiranje se u bivšoj SFRJ plaćalo radnim akcijama i služenjem vojnog roka. Naravno, domaći izdajnici kao i Šiptara i Tzigana su i u bivšoj SFRJ eskivirali pa čak i bežali u inostranstvo, možda i u Brisel, da ne bi branili državu koja im je obezbedila mnogo toga besplatno. Kasnije će ti isti Tzigani "zaboraviti" na "prigovor savesti", zgrabiti puške, Američke 105-millimeter howitzers i demokratski dići nos kao vodje OVK, doktori iz "žutih" kuća, koljači Srba itd. Zato, nadam se da tvoji neće osvojiti značajan procenat. [ test1234 @ 08.09.2026. 23:08 ] @
Od kako je Broz umro u Srbiji svi političari lopine kriminalci i bogami ubice. Možda Jedino Koštunica malo odskače. Tako da je veoma lako promašiti. Znači opet ćemo glasati za manje zlo.
Copyright (C) 2001-2026 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|