[ filip126 @ 04.05.2004. 11:49 ] @
Cao svima,
zovem se Filip Arsov (Skopje),radim 3dsMax 6 i voleo bih da steknem vishe znanja o animacii (Max, Maya, Lightwave). Bio sam u Beograd pre nekoliko dana i cuo sam na televizii da se u Beogradu otvorila akademija(skola,kursevi) za 3d modeliranje i animiranje.
Dali mozda neko zna gde je to(sajt, adresa)?

Hvala svima,
puno pozdrava iz 3d Makedonije
[ SpelingMistakes @ 04.05.2004. 13:13 ] @
Ako je to biloprosle nedelje, onda si verovatno cuo za skolu Chiron - Skola kompjuterske animacije i 3d kompjuterske grafike. http://www.chiron.co.yu/ (bilo je i u novinama a valjda i na tv - dodela doploma)

Jedini problem koji ja za sada vidim sto se tice tebe, je da oni rade samo AW softvere - Tacnije cini mi se samo Studio Tools - Na kraju krajeva, nemoj mi verovati na rec, vec idi pogledaj sam na sajtu :)

Zelim ti mnogo srece

Speling
[ pailhead @ 06.05.2004. 13:05 ] @
Uh... 100% mislis na Chiron, ali to nikako nije akademija, nego skola - ili tzv "aliasov trening centar", i uci se maya, nisam bas siguran ali mislim da je taj studio tools samo za modelovanje, ali i to se tamo uci.
[ SpelingMistakes @ 06.05.2004. 15:42 ] @
Aw Studio Tools - jedan od odlicnih paketa za Idnstrijski dizajn i ujedno Animaciju - Nastao jos - nisam siguran ali ako sam ja za njega znao 96-e onda je nastao barem 93-4 god - na OS linux na na tada nedostiznim Silikonima, a sad je vecinom zastupljen na WIN Os platformi - A kad smo kod animacije vec, neke stvari kao sto su pevanje onih cupavaca na Tv Pinku - (na bini) su radjene u Studiju - Znam cak i ko je to radio, tako da sumnje nema. Znaci kombinacija Maya i Studio Tools, a ne sama Maya ili Studioo Tools.

Speling