[ joojant200 @ 06.01.2002. 23:28 ] @
windows je ubio boot sector, a ja bi da ga vratim, ali ne znam kako??? Pretpostavljam da treba da uradim nesto sa drugim (fix-it cd-om)? Particija na kojoj mi je fbsd je: ad4s2 hvala :) |
[ joojant200 @ 06.01.2002. 23:28 ] @
[ Dusan Marjanovic @ 07.01.2002. 04:31 ] @
Udji u /stand/sysinstall sa cd-a i idi na configure/Fdisk...tu stavi da je FreeBSD particija bootabilna i instaliraj FreeBSD bootmanager.
[ MoHicAn @ 10.01.2002. 22:35 ] @
Citat: MAdafaKA: Udji u /stand/sysinstall sa cd-a i idi na configure/Fdisk...tu stavi da je FreeBSD particija bootabilna i instaliraj FreeBSD bootmanager. Postavio sam bio vec temu al evo i ovde da dodam probao sam to i posle fdisk-a pita me da li ocu boot loader ili itd itd ja stavim bootloader i ok i on me vrati na prvobitan meni ja izadjem rebootujem i nista se nije promenilo !!! [ Pauli @ 12.01.2002. 00:53 ] @
Pretpostavljam da sada mozes uci samo u Windows.Na instalacionom FBSD CD-u imas direktorij TOOLS i u njemu se nalazi bootinst.exe. Udji u taj dir u MSDOS-boxu i kucaj:
bootinst.exe boot.bin [ MoHicAn @ 12.01.2002. 14:53 ] @
Citat: Pauli: Pretpostavljam da sada mozes uci samo u Windows.Na instalacionom FBSD CD-u imas direktorij TOOLS i u njemu se nalazi bootinst.exe. Udji u taj dir u MSDOS-boxu i kucaj: bootinst.exe boot.bin Vec sam rekao na mom threadu odradio sam to jos tad kad sam postovao ovo i on popravi boot al nece da vidi kernel ja mu stavim putanju kernela na sta mi on onako socno odgovori da tu nema kernel-a na sta ja bootujem sa cd-a i mountujem tu particiju i gledam onako socan /kernel i /kernel.GENERIC il tako nesto ma nebitno batalio sam to .... [ SnOoP @ 13.01.2002. 08:03 ] @
test
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|