Pa drksa da ti odgovorim posto si i ti meni odgovorio.Na etf ima da se gine od ucenja, a ja ni u gimnaziji ne ucim sem kad ne moram ,drugo postoje dve vrste informacija, to su one koje ti trebaju i koje umesd da iskoristis i primenis,i koje koriste a druge koje ti nikad nece trebati ,koje uglavnom strebas ,to jest gruvas na pamet i koje ostaju samo informacije.Toliko
A sad jos jedno obavestenje, u gimnaziji mojoj je bio prodekan za nastavu ili slicno , uglavnom ko studira zna , neki cova sa brcicima , i rekao je da od sledece godine ce biti velike promene na fonu, pogotovo na smetu za kompjutere, od sledece godine mislim brucosi koji upisu faks ove godinbe u 2 ce moci da biraju po kom ce planu uciti, i to vec u 2 ce se razdvajati fonovci po smerovima, znaci birace umesto u 3 sada u 2 sta ce)misli se na pocetku), naravno vo je samo opcija,i dalje ce moci po starom da se radi.Drugo prof je bio na pitanja mene i ortaka u fazonu i revizije programskih jezika i planova(pascal ce ostati dok cobol-u se tresu nogu) i da ce u 3 vajda java biti.Pa o vise informacija pogledajte na sajtu fona ili
www.infostud.com dobar sajt ili na adresi ftn, koji je takodje dobar,
u stvari sad cu postovati programe obadva pa ce post sam govoriti sta je bolje.