[ roli @ 29.05.2004. 15:52 ] @
Pozdrav!!! Molio bih ako je neko imao slican problem da mi pomogne.Stvar je sledeca.Na 250 m udaljenosti od VT kom predajnika sam postavio AP Phee Net wap 011 rt.Treba da se zakacim na njih.Nema nikakvih prepreka izmedju ,idealni su uslovi.Sa te zgrade emituju oni na 7 i 11 kanalu a sa susjedne zgrade dobijam signal na 9 kanalu.Emituju verikalno i sa bilo kojom antenom,bikvad,kantenom ili omni signal mi jako varira ide od 1 pa do 100,nema pravila svi se isto ponasaju.Cas npr. 7 pa taj isti ode na 95 pa opet na 26 pa onda na 1 i tako stalno.Znaci nemam stabilan signal.Da li je uzrok sto sam jako blizu i sto dobijam 3 signala sa jako bliske udaljenosti iz istog smjera.Da li mogu to da rijesim sa nekom usmjerenom antenom ,npr.jagi ili grid ili sa nekim manje osjetljivim AP-om i kojim.Ocekivao bih probleme na vecoj razdaljini ali na 250 metara cistog prostora izmedju dve zgrade mi je malo cudno.Svaka informacija je dobrodosla.Slicno se ponasa i AP Asus 330 u tim uslovima.Hvala na informacijama!!! ![]() Pozdrav!!! Mrdja |