[ Setac @ 12.06.2004. 00:26 ] @
Potrebna pomoc oko instalacije

pokretao sam je par puta i ekran mi bukvalno zamrzne na oko 15 min do kraja (tako mi on prijavi). zatim sam nasao negde na netu da je potrebno uraditi sledece
boot: linux noapic nolamic, i tada mi je instalacija dosla skoro do kraja na kraju prijavljuje sledecu gresku

"xm pojavila se greska
run. program can't output in //tmp/.drakx-stdout.3657 (mode '>')."

ne znam sta da radim, ima li ko predlog?

p.s. inace posedujem mb abit nf7s, barton 2500+, kingston 256mb, hdd wd 80gb...

hvala
[ tarla @ 12.06.2004. 01:05 ] @
cini mi se da je vec neko spominjao problem sa NForce plocama i MDK powerpack. potrazi malo

p.s. Moze li MDK izdti verziju a da ne zeza sa hardverom? Sjetimo se LG i MDK 9.2
[ Zivija @ 12.06.2004. 11:16 ] @
Citat:
Setac:Potrebna pomoc oko instalacije

pokretao sam je par puta i ekran mi bukvalno zamrzne na oko 15 min do kraja (tako mi on prijavi). zatim sam nasao negde na netu da je potrebno uraditi sledece
boot: linux noapic nolamic, i tada mi je instalacija dosla skoro do kraja na kraju prijavljuje sledecu gresku

"xm pojavila se greska
run. program can't output in //tmp/.drakx-stdout.3657 (mode '>')."

ne znam sta da radim, ima li ko predlog?

p.s. inace posedujem mb abit nf7s, barton 2500+, kingston 256mb, hdd wd 80gb...

hvala

Ako si stvarno ukucao noapic nolamic, pogresio si. Treba noapic nolapic. Meni na ovaj nacin radi 10-tka. Srecno!!!
[ Setac @ 24.06.2004. 00:03 ] @
pogresno sam otkucao

boot: linux noapic nolapic

i na kraju sam dobio onu poruku koju sam otkucao...

gledao sam i na nekim drugim forumima ali izgleda da mandrake pravi problem

moze li sugestija oko distribucije razmisljam o suse 9.1 profesional ili core fedora 2 final

hvala
[ tdjokic @ 24.06.2004. 08:15 ] @
Na brzinu sam pogledao neke recenzije novih MDK, SUSE i Fedore i mnogi ljudi su zadovoljni sa njima ali je i veliki broj onih koji NISU ZADOVOLJNI. Neki korisnici SUSE se cak vracaju na 9.0. U svakom slucaju preporucujem sajt www.distrowatch.com, tamo ima mnogo korisnih stvari o Linuxu, BSD i slicno.

Cest je slucaj da neki PC ne radi dobro sa jednom distribucijom ali radi sa drugom, ili ima manje problema, pa promena distribucije moze da bude resenje.