[ blue death @ 12.06.2004. 23:44 ] @
Sada mi je na jednom racunaru instalirana neka kt133a ploca koju uskoro zamenjujem sa jednom novom nfoce2. E sad mene zanima da li ce slackware sam da skonta da sam promenio maticnu ?
[ random @ 03.10.2004. 12:45 ] @
Da, ako koristiš njegov generički kernel ne bi trebalo da imaš problema.
[ pctel @ 04.10.2004. 13:50 ] @
Moja iskustva sa promenom hardware-a nisu bas naj bolja... Linuks se uvek pomalo zbuni, radi za nijansu sporije, sve u svemu ostavlja utisak da se u takvim situacijama snalazi jos slabije od Windows-a. Probaj, pa ako vidis da ne radi dovoljno brzo i cesto se nesto premislja, instaliraj ponovo.
[ L I L I T @ 04.10.2004. 15:23 ] @
pctel oprosti ... ali
pričaš o linuxu kao da je neki windows u pitanju ''instaliraj ponovo'' ;)

Pogrešan pristup problemu,
zašto bi se neko zamarao ponovnom instalacijom
ako je dovoljno samo da se ''poigra'' malo sa jezgrom,
praviš sebi više posla,nego što je realno i potrebno,
što ostavlja utisak ... (neću reći koji - razmisli i sam)
[ pctel @ 04.10.2004. 16:28 ] @
Uh, pa u pravu si ti, ali ne znas koliko ja hardware-a menjam mesecno... da ne kazem dnevno... nije uopste cudno da pre ili kasnije nesto zabrljam...
Da je covek strucnjak koji zna sve da uradi bez greske, verovatno ne bi ni pitao ovde zar ne? Za nas ostale, ponekad je sigurnije instalirati od pocetka. Da se razumemo, ja sebe uopste ne smatram strucnjakom za Linuks, tako da utisak moze da bude kakav jeste... nekako se snalazim, ali proci ce jos dosta godina pre nego sto budem mogao da kazem da se u linuksu lakse resavam hardverske i softverske probleme nego u windows-u.