[ KIMAN @ 20.06.2004. 21:07 ] @
Ima li trojan ili nesto slicno koji koristi rupe da se konektuje na drugi racunar ali da nemora pokretati server jednostavno da kazes tu sam,u tvom kompu
Moderator mi je rekao da pregledam ES ali nema!!! ustvari nemogu naci.

P.s
1. sta mislite koji je za sada trojan najbolji ako mislite sub7 dosadan jeeee!
Po meni je sada najboli C.I.A ,ali ako ima takvih kakav ja trazim(KOJI KORISTI RUPE) bilo bi jos bolje jer dok nekog navedes da otvori server treba ti 100 godina(malo manje)

2. Sta mislite dali bi me stvarno strpali u zatvor ili novcanu kaznu mi dali ako me uhvate da saljem server nekom i dali oni uopste traze ovakve lame kao mene i mnoge druge


Nemojte brisati poruku,imajte razumjevanja
[ Sundance @ 21.06.2004. 19:32 ] @
en ti kupus, ako ti nitko ne odgovori detaljno, za jedno 20-ak dana kad (nadam se) dam jos 2 gadna ispita, vi blackhati cete dobiti zaseban FAQ! sve od trazenja zrtvi, instaliranja rootikita, notifikacije, brisanja tragova i primjenjene spijunaze. za win32 ofcoz.
[ KIMAN @ 21.06.2004. 21:55 ] @
Citat:
Sundance:en ti kupus, ako ti nitko ne odgovori detaljno, za jedno 20-ak dana kad (nadam se) dam jos 2 gadna ispita, vi blackhati cete dobiti zaseban FAQ! sve od trazenja zrtvi, instaliranja rootikita, notifikacije, brisanja tragova i primjenjene spijunaze. za win32 ofcoz.


To bi bilo cool a do tada imal li sinuti takav program znaci ne obicni trojan:sub7,mosucker ili dr. nego neki koji koristi rupe (koje su veoma popularne )
Neko mi je rekao da takav program postoji !

Tebi sretno na ispitima
[ avetinja @ 27.06.2004. 19:02 ] @
Citat:

To bi bilo cool a do tada imal li sinuti takav program znaci ne obicni trojan:sub7,mosucker ili dr. nego neki koji koristi rupe (koje su veoma popularne :) )
Neko mi je rekao da takav program postoji !Sto tog >nekog< nisi pitao kako se taj ultra program zove?

Pre svega iako postoji, sigurno nije trojanac. Da bi sam program trazio rupe sam od sebe (razmisli kako je to moguce?) mora biti negde instaliran! Jedino ako ovde ne mislis na worm-a pa da se siri mrezom ko nezdrav...
Druga mogucnost za sve to je dA taj mega program ima ugradjen skener pa da skenira portove (primer: verzija lssas exploita) ali u tom slucaju, nabices se na neciji FW.

U svakom slucaju, ako se vec plasis zatvora, bolje se ne igraj sa stvatrima koje ne razumes ;)
Vidi novi zakon o cyber kriminalu u Srbiji, za sirenje virusa dve godine robije, cini mi se. :)