[ Zaki}}}---@ @ 30.06.2004. 21:54 ] @
Problem je u tome sto zelim zastititi, recimo, igriciu od brisanja, a da se moze otvarati i igrati (ili raditi na njemu, ako je program).

Dalli postoji neka aplikacija koja moze stititi od brisanja a da se moze koristiti???
[ Zaki}}}---@ @ 04.07.2004. 23:28 ] @
"CITA LI MENE NEKO???"

Dobro, evo: Sad, koji bi program radio najbolje, recimo, da sakrijem celu particiju (d:) a da mogu koristiti aplikacije sa nje, sa skracenicama iz Desktop-a??? Dali je to moguce? Trazio sam nesto, i naso, ali ne mogu koristiti nista sa particije dok je ne od-Hide-ram...

Hvala&Pozdrav!!!
[ `and @ 24.10.2004. 21:23 ] @
Pa mislim da to nije moguce ... tj moguce je dok je win aktivan pa se nekom metodom vrsi zabrana njegovog brisanja ( npr ako je activan ili ako stavimo nekako da bude win protected file ) ali uvek mozemo da ubacimo disketu ili disk i da podignemo MS-Dos i da sredimo stvar ...
[ Shadowed @ 25.10.2004. 13:29 ] @
Malo si omasio forum pa zato nije bilo odgovora.
Program mozes zastititi ako se nalazi na NTFS particiji tako sto ces odrediti prava pristupa (ACL).
[ Zaki}}}---@ @ 28.10.2004. 00:15 ] @
Da, super, neko se javio... mozda sam promasio forum, ali stvarno nisam imao pojma gde da postavim temu, ja se izvinjavam... i sad, sta da radim, koji program? I sta je to "ACL"?? stvarno ne znam... da, i obe particije su mi NTFS, sad sta da radim? i nije problem disk i oppp.. U pitanju je moj brat, on uvek nesto obrise slucajno, i to se milion puta desava... stvarno sam u frci...
[ EArthquake @ 02.12.2004. 18:38 ] @

imas super program watch dog koj moze da odradi sve sto bi ti zeleo
molo je komlikovan za konfigurisanje