[ Bojan Kopanja @ 06.07.2004. 01:57 ] @
Pozdrav svima sa foruma! Evo, posle 3 godine igranja Linuxom odlucio sam da malo isprobam i svet *BSD-a, ali sam ( naravno, sto je bilo i ocekivano ) naleteo na "problemcic": Uspeo sam da instaliram FreeBSD bez ikakvih problema, tj. on radi savrseno, ali mi je usput prepisao mbr ( iako sam mu ja u instalaciji rekao da ga ne dira... ), pa nisam mogao da podignem Window$. Pokusao sam jos jednom da ponovim proceduru, ali je sve zavrsili isto ( cak nisam bio u mogucnosti da sa FIXMBR popravim Window$-ov mbr, ali to mislim da je bilo zbog toga sto je FreeBSD promenio na aktivnu particiju onu particiju na koju sam ga instalirao... ). Nego, da ja skratim pricu: Kako da instaliram FreeBSD, a da koegzistira sa Window$-om? P.S. Nisam jedino probao da instaliram FreeBSD-ov mbr ( prva od tri opcije pri izboru za instalaciju mbr-a )... Da li bi mi to dalo opciju da biram izmedju zeljenog OS-a, ili bih opet mogao da podignem samo FreeBSD? E, da, skoro zaboravih da kazem... Verzija FreeBSD-a mi je 5.2.1 ( mada sumnjam da je to sada nesto mnogo vazno ). |