[ Caiser Schlose @ 07.07.2004. 01:49 ] @
Od pre par dana, ponosan sam vlasnik LITEON DVD-RW SOHW-812S drajva, ali imam jedan ozbiljan problem. Drajv se ponasa sasvim normalno osim prilikom snimanja PRINCO DVD-R 4X medija, snimio sam ih nekoliko i svi su bili necitljivi. Medije sam nabavio u A.S.F. International u Bgd, deklarisane su na 4x, provereno znam da su I klasa i da su nabavljeni, uskladisteni i prodavani pod propisanim uslovima garancije kvaliteta. Prilikom kopiranja koristio sam Alcohol 120% verziju 1.9.2.1705 i BUG-ov najnoviji instalacioni cd koji ne sadrzi nikakvu zastitu a velicine je 4.3GB. Drajv ima USON reviziju firmware-a, za koju sam proverio da je najnovija kod proizvodjaca. Sa identicnim PRINCO DVD-R medijima snimio sam vise komada potpuno citljivih kopija razlicitog sadrzaja na LITEON DVD-RW LDW-411S i PIONEER 107D. Postoji li neko resenje sa obzirom da sam nabavio vecu kolicinu PRINCO DVD-R 4X medija, ili jednostavno drajv ima neki problem? Mogu li ga nekako resiti? Da li je drajv za reklamaciju? Ima li neko slican ili identican problem? Napominjem da nisam probao drugu vrstu medija, koju mi vi preporucujete? Unapred Hvala na svim sugestijama. [Ovu poruku je menjao kUdtiHaEX dana 09.07.2004. u 21:45 GMT] |