[ danijela21 @ 08.07.2004. 21:03 ] @
sta moze da bude uzrok da prilikom ubacivanja podataka sa formulara u bazu podataka dobije se poruka The query can not be executed!. podesila sma lepo i user name, pass, host sve kako valja. |
[ danijela21 @ 08.07.2004. 21:03 ] @
[ CONFIQ @ 08.07.2004. 21:38 ] @
Gledajući ovu temu imaš kod slično ovome:
Code: if (mysql_db_query ($DBName, $Query, $Link)) { print ("The query was successfully executed!<BR>\n"); } else { print ("The query could not be executed!<BR>\n"); } Umesto poslednje linije (print ("The query could not be executed!<BR>\n");) stavi echo mysql_error(); pa kaži šta mysql kaže i kakav je upit tačno u pitanju. Hmmm, ovakvo pitanje što si ti postavila samo vidoviti mogu da odgovore i kao što vidiš ja sam odgovorio :Đ Ovaj forum treba da bude ponosan što me ima :Đ Možeš slobodno da budeš rečitija, ne boli... [ danijela21 @ 09.07.2004. 18:00 ] @
The query is:
INSERT into formular values ('dada', 'cokolada', '[email protected]', 'lskfjslk') Access denied for user: 'mkbobi_mkbobi@localhost' to database 'mkbobi_mydb' eto sta dobijem kao gresku. znam da to znaci da mi baza nesto nije u redu ali tacno sta nije u redu i kako da to ispravim ne znam. sa ovim cudom se mucim ima dva meseca i nikako da provalim zasto nece da ubaci podatke. [ alex @ 09.07.2004. 18:40 ] @
A da proveris prava pristupa tom username-u u mysql bazi? Mozda to korisnicko ime nema dozvolu da se konektuje na bazu sa te lokacije (hosta), mozda je pogresan password u pitanju, mozda nema dozvolu za insert?
RTFM. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|