[ berberin @ 13.07.2004. 15:06 ] @
| Interesuje me da li postoji i kako se zove program za pristup udaljenom racunaru preko interneta , pri cemu bi taj program trebalo da ima mogucnost nadgledanja desktopa udaljenog racunara koji ima graficku kartu koja omogucava da racunar radi istovremeno na dva desktopa ,kao npr. ATI-jeve graf. karte sa "twinview" tehnologijom . Znaci da bi taj program trebalo da moze da nadgleda oba desktopa udaljenog racunara istovremeno , naravno kada je korisnik udaljenog racunara na internetu i kada koristi tu mogucnost graficke karte i radi istovremeno na dva desktopa . Takodje bih molio upucene da ostave link do sajta sa takvim programom (ako postoji) ili neko drugo uputstvo kako bih mogao da dodjem do takvog programa i do njegovog opisa . |
[ tweeester @ 13.07.2004. 15:18 ] @
RemoteAdmin je OK, ali nikad ga nisam probao na dva monitora/desktopa pa ne znam da ti kazem kako se tu ponasa.
p.s. Platforma Windows. Nije free.
[ Bojan Basic @ 13.07.2004. 23:45 ] @
Da li ti želiš da se dogovoriš sa vlasnikom tog udaljenog računara ili da mu podmetneš nekog trojanca?
[ berberin @ 14.07.2004. 10:39 ] @
Ne zelim da podmecem trojanca , jedino bih voleo da vidim sta je na oba desktopa udaljenog racunara istovremeno kod mene na monitoru ili ako je potrebna neka komanda za prebacivanje iz jednog desktopa u drugi . Hvala za Remote Admin - probacu odmah .
[ u_m @ 14.07.2004. 14:16 ] @
www.realvnc.com
VNC (server i viewer) skini i server ide kod njega i viewer kod tebe
ali isto nisam probao na dva desktopa, probaj pa javi
[ fangio @ 15.07.2004. 22:20 ] @
u xp-u postoji remote assistance i radi lepo .. preporuka
[ berberin @ 23.07.2004. 15:37 ] @
Xp-ov Remote assistance ??? Tema je malo drugačija - pogledaj pitanje !
[ Shadowed @ 23.07.2004. 17:20 ] @
Remote Assistance se moze koristiti i za to sto si trazio (da posmatras sta se desava na ekranu udaljenog racunara). Mada, preko modemske veze ce ici tesko.
[ berberin @ 16.08.2004. 23:16 ] @
XP-ov Remote assisstance ne samo preko modemske nego i kablovske (ISDN , T1 , T3 ) lose radi ono sto mene interesuje . Postoji li mozda neki drugi predlog ?
[ Vranac @ 17.08.2004. 00:31 ] @
Probaj realVNC, meni radi lepo, a i free je :)
[ mixkima @ 21.08.2004. 09:04 ] @
Probaj DameWare ili se javi, odlican program.
BYE
[ MMX @ 21.08.2004. 12:46 ] @
Možeš koristiti i Nortonov PC Anywhere.
[ PallermoBG @ 22.08.2004. 04:39 ] @
Kao i fenomenalan i jednostavan program "radmin"!
[ denzo @ 03.09.2004. 00:28 ] @
Net Meeting je odlican. Ne treba ti instalacija, ima ga u Windowsu. Jedino sto vlasnik udaljenog racunara treba da ti da dozvolu. Mozes preuzeti i kontrolu nad drugim komp. Ide se na Tools >> Sharing >> Desktop.
[ berberin @ 19.12.2004. 21:50 ] @
Moram priznati da nisam uspeo ono sto sam zeleo da postignem programima koji su mi predlozeni . Postoji mogucnost da nisam dobro iskoristio mogucnosti svih navedenih programa , pa bih sada zamolio upucene i dobronamerne da mi posalju uputstvo za koriscenje tih programa za ono sto mene interesuje - daljinsko nadgledanje drugog desktopa u twinview rezimu rada , na masinama koje su opremljene grafickim karticama koje hardverski to podrzavaju . Molio bih osobe koje znaju korak-po-korak proceduru za te namene u navedenim programima u ovom forumu da mi posalju uputstvo na mail : [email protected] . Unapred sam zahvalan !
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|