E sad ja da kazem koju i da vas razuverim :)
Ja sam licno narucivao diskove ovde, sve s`ciljem da bi ih proverio i evo kakvo je moje iskustvo:
Imam ove distribucije
3 komada ubuntu 7.04 (32 bit )
2 komada ubuntu 7.10 (32 bit )
2 komada ubuntu 7.10 (64 bit )
2 komada kubuntu 7.10 (32 bit )
1 Komad Ubuntu 7.10 server (32 bit )
1 Komad Ubuntu 7.10 server (64 bit )
2 komada Ubuntu 8.04 (32 bit )
2 komada Ubuntu 8.10 (64 bit )
I sada porucio 9.02.2009 god 2 komada ubuntu 8.10 server (32 i 64 bit )
sve u svemu ISTINA je, sve ovo sto sam porucio sam samo jednom platio 76 dinara, sve ostalo je doslo potpuno besplatno....Ja cuvam sve koverte i sve diskove, pa ko ne veruje mogu i da skeniram....Evo datuma iscitanih sa koverti kada je upucen zahtev za narudzbinu
16/07/2008 Netherlands
14/05/2008 Netherlands
20/03/2008 (los pecat ne mogu da ocitam zemlju )
11/04/2008 Netherlands
8/11/2007 Netherlands
(nema datuma) ali je takodje Netherlands
Znaci imam 6 porudzbina koje su uspesno isporucene i svaka bez greske, Diskovi su pakovani u kartonskim kutijama lepog dizajna i oblika te stoga svaki disc je dobro ocuvan dosao do mene. Na svakom kovertu pise 0.86 eura ali nijednom nisam pltio nista. Znaci apsolutno sam hrabar da porucujem i dalje. A ko hoce slobodno. E da i to da kazem, posto sam zaboravio sa kojim sa se imenom logovao, pasfordom i sl menjao sam nalog znaci imam 2 naloga ( jedan koga se ne secam ) i drugi koga se u potpunosti secam i dan danas i na oba je stzalo, znaci firma radi super. Inace ovo salje kako sam ja skontao sve Netherlands i grad Breda ( ne znam dobro geografiju ali bi reko da je ovo grad )
Svi oni koji su i dalje nepoverni nka se jave, skeniracu svaki koverat, slikacu se sa kovertama i diskovima...nije problem. Znaci ja odgovorno tvrdim da je ovo sto sam napisao apsolutna istina. Ja sam zadovoljan i porucujem i dalje. E nekada traze na sajtu da napisete razlog, ja sam napisao da mi treba radi ucenja jer sam ucenik srednje skole ( sve to na engleskom ) i sve je bilo OK.
Pozdrav od Nikole ! ! !