[ san. @ 18.07.2004. 20:58 ] @
| na netu ima vise nacina,programa za UNATTENDED istalaciju zato molim one koje imaju iskustva da preporuce programe i nacine koji su najbolji
i nemojte stavljati glupe postove kao npr. potrazi na netu jer na netu ima previse razlicitih nacina i nebih da se smaram provjeravajuci koji radi i dali uopste radi
pozdrav |
[ phactor @ 18.07.2004. 21:22 ] @
...nechu rechi "potrazi na netu", ali chu ti rechi potrazi na ovom forumu, vech se prichalo o ovj temi...
[ Shadowed @ 18.07.2004. 21:49 ] @
Zasto bi ti trebao neki program? Windows sam ima mogucnost Unattended instalacije.
[ Nabukodonosor @ 18.07.2004. 22:31 ] @
Bas tako. Ti programi ne sluze ama bas nicemu. Samo da ti malo ulepsaju instalaciju. Cini mi se da sam na preko PP-e dao adresu onog foruma, pogledaj tamo. Ima mnooogo dobrih stvari.
[ filo @ 18.07.2004. 22:56 ] @
evo
ne moras traziti na netu
ali potrazi na instalacionom disku xp-a fajl deploy.cab, raspakuj i procitaj neki od help fajlova koji se nalaze unutra
sve pise ;)
[ san. @ 18.07.2004. 23:27 ] @
Citat:
phactor: ...nechu rechi "potrazi na netu", ali chu ti rechi potrazi na ovom forumu, vech se prichalo o ovj temi...
prvo sam trazio na forumu pa sam onda postavio temu
[ san. @ 18.07.2004. 23:42 ] @
odgovaram za one koji budu citali temu da se ne zajebavaju ima stranica i sve objasnjeno na
bosanskom kompletan postupak
www.bhtechnet.com
[ Shadowed @ 19.07.2004. 21:09 ] @
Obrisao sam poslednjih nekoliko poruka jer su veoma skrenuli sa teme (i krenule u veoma nezeljenom pravcu).
Inace, san. ako imas objasjen ceo postupak u cemu je problem? A kao sto rekoh a neko je dopunio sve to imas u Windows-u. Cak nije potrebno ni da pravis unattended.txt vec imas program u kome biras opcije a on ti napravi fajl (OK, postoje opcije kojih nema u programu al' ajd'). To ti se sve nalazi u deploy.cab
[ Shadowed @ 08.05.2005. 12:47 ] @
By
Passwd:
Citat:
Auto Install!!
windowsi xp mogu se instalirati i sami od sebe bez vaseg nadzora.prije pokretanja instalacije potrebno je napraviti datoteku winnt.sif i spremiti je na disketu. alat kojim cete napraviti datoteku winnt.sif nalazi se na instalacijskom cd-u u direktoriju support/tools/deploy.cab. iz datoteke deploy.cab otpakirajte setup.exe te ga pokrenite. u prvom koraku odaberite create a new answer file, ukoliko vec nemate kreiranu datotekus odgovorima. nakon toga potvrdite windows unattended instalation, te kao platformu vas operativni sustav i opciju fully automated. nakon toga se pokrece zavrsni korak u kojem trebate upisati osobne podatke ,vremensku zonu,product key i ostale postavke. nakon svih upisanih podataka kliknite next i odaberite lokaciju na koju zelite sacuvati datoteku unattend.txt. doticnu datoteku mozete mijenjati u obicnom notepadu.spremite datoteku na disketu te je obavezno preimenujteu winnt.sif. ostavite disketu u disketnoj jedinici i pokrenite instalaciju s CD-a windowsa xp (boot)-ne iz windowsa.instalacijska procedura prepoznat ce datoteku winnt.sif na disketi i zapoceti automatiziranu instalaciju bez prekida!!!
-ukradeno sa BUG-a!!!
Pozdrav!!!!
[ ghost2k3 @ 08.05.2005. 15:48 ] @
A moze li to nekako da se sve stavi na cd, znaci bez operisanja sa disketama?
[ Shadowed @ 08.05.2005. 16:40 ] @
Mozes unattended.txt (ili kako ga nazoves) da stavis bilo gde. Samo je bitno da dodas /unattended:lokacija\unattended.txt parametar pri pokretanju instalacije.
[ Nabukodonosor @ 08.05.2005. 17:44 ] @
Citat:
ghost2k3: A moze li to nekako da se sve stavi na cd, znaci bez operisanja sa disketama?
Naravno da moze. Mislim da u ovoj temi dole imas opisano kako se sve radi.
http://www.elitesecurity.org/t...akovati-SP1-u-instalaciju-XP-a
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.