[ brasta @ 21.07.2004. 23:10 ] @
zanima me kako da prodam moj template preko, recimo, templatemonsters.com, na sajtu nemaju nikakav link (ili ga ja ne nalazim) kojim mogu da pristupim tom nekom delu gde mogu da ponudim moje radove. hvala.
[ Free_Sex @ 25.07.2004. 21:41 ] @
Pazi ja nisam ekspert za tako nesto. Ali koliko sam skapirao sajtove sa templejtima fora je da ti sam prodas svoj template.

Dakle ili se uclanis u 2co ili sl.

Tvoj template onda postujes/uploadujes na sve moguce sajtove sa templejtima. A ko hoce da ga kupi (dakle da ne stavi link ka tebi i sl) onda on dodje kod tebe na sajt i kupi ;)
[ Lord_Sauron @ 25.07.2004. 22:18 ] @
Citat:
Free_Sex:
Tvoj template onda postujes/uploadujes na sve moguce sajtove sa templejtima. A ko hoce da ga kupi (dakle da ne stavi link ka tebi i sl) onda on dodje kod tebe na sajt i kupi ;)


Ovo se odnosi na free template, koje ako hoćeš da skineš logo autora, moraš da mu platiš nešto malo (ili ga ručno ukloniš ;)

Template monster prodaje kompletne template, bez tih žigova, i odmah daješ pare za njih (CC).

Templatemonster.com ima neke konvencije o kvalitetu, npr. ako sajt sadrži neki flash (neki dio ili cijeli) moraš da imaš i "without_flash" verziju sajta u posebnom folderu. Takođe u posebnom folderu moraš da daš i *.psd fajlove za svaku od stranica. Ako ti je stranica u CSS-u onda je nešto skuplja (ako prođe w3c validator test).

Nađi na stranici neki kontakt mail, pa fino razgovaraj sa ljudima .... mada mislim da će ti biti problem sa plaćanjem, tj. da će da zahtjevaju da ti uplaćuju na račun itd.

Koliko sam čuo od nekih Cardera, TM.com je dosta zaj**an, ima dosta provjera (traže i sken CC-a), pa je i sa saradnicima veoma strog ;)
[ boccio @ 26.07.2004. 07:33 ] @
ma pusti ih... evo, pisah ovde sta mi se s njima desilo...da, naravno nisu oni krivi sto smo mi lopovi, ali ipak...
[ webtim @ 20.08.2004. 21:16 ] @
Samo malo citaj i samo ce ti se reci. Imas na mom sajtu sve sto ti treba i za www.templatemonster.com i www.templatesmall.com . Dakle prodajes i njihove i svoje sajtove (template) preko njih.
[ @ 22.08.2004. 12:00 ] @
Izvini sta znaci BAY TEMPLATES ??
[ webtim @ 22.08.2004. 16:41 ] @
Greska u koracima :(