[ milos1969 @ 23.07.2004. 18:35 ] @
Napravio sam formu i sada bih da upisem u bazu. Baza radi bez problema - vec se koristi. Samo sam dodao tabelu DemoRequests. Kod ide ovako: sql = "INSERT INTO DemoRequests (" &_ "Company Name, " &_ (itd...) i na kraju ovog dela je "VALUES ( " pa zatim ide sql = sql & Request.Form("CompanyName"),"," sql = sql & Request.Form("CompanyAddress"),"," sql = sql & Request.Form("CompanyCity"),"," ... pa zatim ide pristup bazi - ovo radi, proverio sam, forma takodje radi bez problema jer sada saljem sadrzaj forme preko Email-a i na kraju ide Set RS = myCon.Execute(sql) myCon.Close Set myCon = Nothing (myCon je definisano i radi, proverio sam) Medjutim, pozdravlja me greska na koju do sada nisam nailazio: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e10' No value given for one or more required parameters. /demos_new.asp, line 205 A line 205 je Set RS = myCon.Execute(sql) - dakle, puca bas na SQL upitu. Rekao bih da je ovo neka sitna greska koju ne vidim... Unapred se zahvaljujem na pomoci! Veliki pozdrav sjajnoj ekipi ES-a! |