[ smart_boy @ 28.07.2004. 11:43 ] @
pozdravi imam neku news scriptu. ipload sm je na neti kada idem na neke stranice stalno mi pokazuje ovu gresku : Citat: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/vedran/public_html/nws1/display.php on line 5 a kod je : display.php Code: <?php include('db.php'); $q = mysql_query("SELECT * FROM $table ORDER BY id DESC LIMIT $limit"); // That queriesthe database while($r=mysql_fetch_array($q)){ $title = $r["title"]; $news = $r["news"]; $body = nl2br($news); $author = $r["author"]; $link = "mailto:".$r["email"]; $date = $r["date"]; echo "<table width=\100%\ cellspacing=\2><tr> <td><b>$title</b> posted by <a href='$link'>$author</a> on $date</td></tr> <tr><td>$body</td></tr> </table>"; } ?> db.php Code: <?php $user = "user"; $pass = "pass"; $dbase = "db_user"; $table = "news"; $host = "localhost"; $limit = "5"; $cnx = mysql_connect($host, $user, $pass); mysql_select_db($dbase); ?> i Code: CREATE TABLE `news` ( `id` INT( 40 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `title` VARCHAR( 200 ) NOT NULL , `date` DATE NOT NULL , `news` TEXT NOT NULL , `author` VARCHAR( 40 ) NOT NULL , `email` VARCHAR( 100 ) NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id` ) ); uvijek mi se prikazuje ista greska KOD SVIH SCRIPTI !!! molim vas pomozite mi ! thx |