[ giger @ 08.08.2004. 19:45 ] @
Ne znam sta da radim...radio sam jednu aplikaciju...i potom morao da reinstaliram ceo sistem... isti windows XP SP1a isti visual studio .net 2003 isti .net framework (1.1) sve isto, a opet nema sanse da aplikacija izgleda isto kao i pre reinstalacije...sve forme i kontrole su sjebane...ispomerane i promenjen im je i "location" i "size" atribut.... ista stvar se desava i kad ih pokrenem kao exe ili da ih otvorim za editovanje u visual studiu... malo mi je problem da rucno podesavam sve forme, ima ih mali milion, ne bih postigao predjasnji izgled, a recimo na jednoj formi imam preko 120 razlicitih kontrola, malo je heavy za manual edit... da li neko ima neko resenje...trazio sam na netu, ali ne mogu da nadjem nista o ovome, ne znam ni kako da postavim upit za search...;( isto mi se desilo kada sam program prebacio kod jos dva ortaka na njihove kompove...a kod treceg ortaka i na desktop masini i na laptopu je sve OK... Stvarno zona sumraka....otvorim projekat u VS-u...u kodu onom designer generisanom...stoje prave brojke za velicinu i lokaciju kontrola, dok je u dizajneru i dalje svaka forma i kontrola sjebana sa velicinom i lokacijom i na properties se nalaze ti sjebani brojevi za size i location...ako uradim bilo sta u dizajneru, te "lose" vrednosti se automatski pojave i u kodu, a obrnuto ne.... |