[ belithug @ 09.08.2004. 22:34 ] @
Pre mesec dana sam napravio svoju prvu temu(TOTALNI POCETNIK),na kojoj ste me posavetovali da za prijem novca putem interneta koristim devizni racun sa SWIFT instrukcijama.Hvala vam na savetima,poslusao sam vas i otvorio devizni racun u Raiffeisen-u(da,dobio sam instrukcije). Da predjemo na problem: -Meni traze nesto ovako: ...a ja imam nesto ovako(slicno je i za uplate u evrima) ------------------------------------------------------------------------------- INSTRUCTION FOR USD PAYMENTS/AMERICAN EXPRESS BANK LTD,NEW YORK Please pay as per instructions given below: 56A:Intermediary bank: :(slova i brojevi bez zagrade) *//da li pisem i {:}? AMERICAN EXPRESS BANK LTD NEW YORK 57A:Account with institution: :/(brojevi bez zagrade) *//Sta od ovoga pisem RZBJCSBG RAIFFESENBANK AD RESAVSKA 22 BEOGRAD 59:Beneficiary customer: Acc.no: (OK,neki bojevi) Family name and name: VELIKA SLOVA *//a mala? Address BEOGRAD 70:Remittance information: Best regards Tra la la ------------------------------------------------------------------------------- Samo da napomenem da svi sitovi imaju iste formulare(nema mesta za posrednicku(?) banku).Da li kombinujem informacije ili mi je potrebno jos nesto? Jos kad bih znao kako da ovo 100% ISPRAVNO popunim.Mozda bi neko mogao da mi objasni sta je sta?Jos kad bi popunio polja u slici...Eh zaista mnogo trazim. ![]() |