[ gorann @ 11.08.2004. 08:19 ] @
Naime desilo mi se da mi je crkao hard disk pa sam ponovo instalirao i Windows i Visual studio. Posle instalacije debugger mi radi samo u Windows aplikacijama. Kad pokrenem web aplikaciju u debugg modu na pocetku mi kaze samo da ne moze da izvrsi debuggovanje a posle napravi exe verziju programa bez ulaska u deo koda izmedju break-pointa, kao da sam pokrenuo ! Start without debugging. Sada bukvalno nista korisno ne mogu da uradim jer ne mogu da trac-uem kod.

help
help
help
[ nikola.s @ 11.08.2004. 08:39 ] @
>
Pokreni web aplikaciju. U VS Debug->Processes.. zakaci debuger na proces
aspnet_wp.exe.
[ gorann @ 11.08.2004. 12:50 ] @
Da probao sam, ali uopste napravi exe verziju da bi dosao do prvog breakpointa, vec dodje u kod odmah ispod breakpoint-a i tu stane, uopste se ne pomera kad kucam F10.

Hvala veliko na trudu jer si mi ti jedini odgovorio
gorann
[ mmix @ 11.08.2004. 13:35 ] @
Nemam ovde sad vs.net, ali probaj sledeće:

Kad pokreneš program i prijavi ti da ne može da debaguje, imaš "Help" dugme u tom dijalogu. Otvoriće ti MSDN i sa te strane imaš link na neki "checklist" šta sve treba da ispunjavaš da bi mogao da debaguješ asp.net aplikacije. Najverovatnije je da account pod kojim radi asp.net nema debug privilegije i da ti nije uključena "NTLM" authentikacija u IISu za tu aplikaciju. Usotaliom ove dve stavke imaš na toj listi, pa proveri sve... AKo bude problema reci pa ću pogledati kad budem bio u work boxu...