[ Petokraka @ 19.08.2004. 14:03 ] @

Prvo sam downloadovao abby 7.0, I nasao kljucic na internetu medjutim cirilica se ne preslikava, vac samo ostaje bijelo, prazno, iako abby dobro skenira I sve uradi prethodno.
Jucer sam trazio I nigdje od tri prodavnice nisam nasao izev u jednoj, a vise ih nema, I tu sam nasao 5.0, ali odmah na pocetku daje error sending to Microsoft, dakle ni da otvorim instaliran program…ta verzija 50 u CD shopu je takodje krakovana

Potrebno mi je ovo za posao I duze imam s tim vecih potrazivanja I problema, ako netko moze pomoci ostavljam mail [email protected]
[ Lazarevac @ 20.08.2004. 12:37 ] @
Dobro o onoj temi pise da terba pri aktiviranju odabrato ruski jezik.Sta da radimo mi koji smo odabrali srpski pri aktiviranju proizvoda, kako da ga promenim na ruski?

Skinuo sam ja mulitilanguage sa sajta ( oko pola MB) i imam u meniju serbian (cirylic) i serbian (latin).

I nije moja verzija vise try & buy uspesno sam je "kupio".

[Ovu poruku je menjao Lazarevac dana 20.08.2004. u 20:17 GMT]
[ Petokraka @ 20.08.2004. 14:57 ] @
ne razumem sta ruski? pa adicionalni jezici su opcija koja se bira i u mom 7.0 pri instalaciji me to ne pita.

poslao sam mail na 2003hotmail com, to je sve ako pomogne,

ili jos nisam probao ono pomocu Acrobata (pro)

Citat:
Imao sam identican problem, a resio sam ga pomocu Acrobata (Pro). Izaberi da printujes tekst, a stampac izaberi PDFmaker i dobices pdf kako valjda, e onda iz njega sa text tool-om izvuci i ubaci u word ...

toliko
[ kime1 @ 20.08.2004. 16:37 ] @
I mene je mučilo isto,a bilo je bar jedno 5 topica na istu temu...i sad odem na sajt abbyy-ja i tamo negde u dnu piše da try&buy verzija ne podržava ćirilične fontove (ili da neće biti dobri rezultati)....ista stvar piše i negde u help-u (može se pretpostaviti zašto ne radi na ćirilicu,kako oni vele,bore se protiv piracy...).Znači morao bi se instalirati sa cd....e sad mene zanima kakav je ovaj abbyy sa ulice,znači je li isto try&buy ili ne?Da li nekom radi na ćirilicu?Ovaj abbyy sprint 4 što daju uz skenere obično poremeti layout,tako da više posla ima oko sređivanja posle nego da prekucaš sam.

Ima li neki drugi OCR dobar za ćirilicu?
[ markantz @ 21.08.2004. 05:20 ] @
Imam ja Abbyy FR 7 koji 100% podrzava srpsku cilrilicu, ali je velik 213MB ne znam kako da posaljem ako nekom treba, ako imate ideju javite ja sam raspolozen da pomognem
[ Petokraka @ 23.08.2004. 04:35 ] @
ja sam odlucio napustiti abby zbpg cirilice mada za latinicu cu ga koristiti, ne znam koja im je to fora sa cirilicom?
imam neki iris sa skenerom mi je dosao i on radi barem kao pdf(text+graphic), mada sajt tog softwera je zadnji put updateovan u februaru 2004, i ne znam vidjeti cu mozda i podrzava cirilicu samo treba podesiti,
ako tko zna vise i neko rjesenje za cirilicu i skeniranje texta, hvala
[ markantz @ 23.08.2004. 09:06 ] @
JA idem ovih dana za NS, pa ako je nko iz NS-a a treba mu ABBYY FR 7 neka me kontaktira na mail ili PP da se dogovorimo
[ markantz @ 25.08.2004. 08:56 ] @
Evo me na faksu ali ne mogu da nadjem, link nazalost
[ kUdtiHaEX @ 26.08.2004. 10:36 ] @
Hoces cirilicu? Izvoli pa ga kupi.
[ kime1 @ 26.08.2004. 17:15 ] @
hehe..pošto je inače?Ima li neka ranija verzija,radi li 6 ćirilicu (5 i 4 rade)...danas sam pitao na ulici,ista stvar,kažu ne radi ćirilicu...ja mislio možda imaju neku verziju da nije try&buy....
[ markantz @ 30.10.2004. 10:23 ] @
Za sve koji se pate sa FineReaderom
Izasao je Abbyy Scan to office 1.0. Podrzava i Srpsku Cirilicu

http://ar.yahoo.com/*http://fr7.abbyy.com/scanto/Scanto01TB.exe
[ NuKedOnE @ 12.09.2006. 18:01 ] @
Ali takodje trazi registraciju :) koje nigde nema na internetu.
[ zzz @ 13.09.2006. 07:59 ] @
Fine Reader kod nas kosta oko 120e, i aktivacijom se moze raditi i cirilica...

Ako ovo ne odgovara, onda preostaje Fine Reader 7, ili puno trazenja po netu i isprobavanja...
[ labla @ 13.11.2006. 08:05 ] @
ja to radim sa abbyy finereader ver.6 i cirilica ide odlicno