[ Ana_Stevanovic @ 23.08.2004. 03:18 ] @
| Jel zna neko kako bih mogla iz Beograda da se prikljucim na kompjuter moje drugarice koja je u Cikagu.
Ne znam da li postoji neki program preko kojeg mogu da se prikljucim na njen kompjuter..
Mozda preko IP adrese..ili tako nesto..
|
[ Shadowed @ 23.08.2004. 03:25 ] @
Zavisi na koju vrstu povezivanja ("ukljucivanja") mislis. Cemu bi to povezivanje sluzilo? Potrebno je da das malo vise podataka o tome sta ti treba.
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 23.08.2004. u 05:29 GMT]
[ BytEfLUSh @ 23.08.2004. 03:25 ] @
A šta ustvari želiš da radiš na njenom računaru? Da vidiš njene fajlove, da chat-uješ, da vidiš desktop ili ... ?
[ VRKY @ 23.08.2004. 09:43 ] @
Ja sam to rdaio s jednim programom... Morate ga obje imati... Onda ti ona mora reć svoj IP i onda ukucaš taj IP i priključiš se.... S tim možeš upravljati njezinim kompom...
Program se tove RADMIN.....
PoZdraV
[ Ana_Stevanovic @ 23.08.2004. 16:55 ] @
mislile smo da li je moguce da ja vrsim neko skidanje fajlova preko njenog komjutera i instalaciju na njenom ili mom kompu
i da li uopste ja mogu da koristim iz beograda njenu internet konekciju
[ filo @ 23.08.2004. 20:23 ] @
a pc anywhere?
i u cemu je poenta kacenja na net modemom da bi se koristila konekcija u americi?
[ Shadowed @ 23.08.2004. 20:44 ] @
Koliko sam shvatio ti hoces da se zakacis na njen racunar (svojom sporom konekciom) i da onda iskoristis njenu brzu (konekciju) da downloadujes nesto.
Moze, al' ce download biti na njenoj masini. Fajlovi nece biti kod tebe. Opet bi morala kroz svoju konekciju da problacis to natenane. Pogledaj PC Anyware i VNC. Ako ti ne odgovara da ona ne moze da radi u isto vreme kad i ti, ostaje Ramote Desktop koji vec imas na Windows-u ali je to preko Dial-up konekcije zamorno.
[ Ana_Stevanovic @ 24.08.2004. 21:12 ] @
ok..it was just a tought
thanks anyway
[ Baxy @ 25.08.2004. 00:10 ] @
VNC Vec je neko spomenuo je jako dobar..
Mozda bi intereresantno bilo da ti sa tvog PC-a mozes sam i da startujes taj drugi pc kojim zelis da upravljas znaci da ga palis i gasis
Potrebna ti je samo mac adresa nezwerk karte i ip adresa ako ti zaskripi negde javi se
spostovanjem Donn BAXY
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.