[ djordje @ 24.08.2004. 02:15 ] @
Nemam telefon u svojoj sobi. kojim softverom mogu da koristim komp kao telefon koristeci mikrofon na zvucnoj karti (nemam ulaz na modemu) i zvucnike?
Napominjem, ne treba mi sekretarica kao Advanced call centar.
[ Zevs85 @ 24.08.2004. 13:43 ] @
Pozdrav Djole, nisam siguran ja sam pre 2-3 godine nesto pokusavao sa klasicnim phone dialler-om koji ide uz windows, ali ne mogu da se setim da li sam tad kacao na modem ili nisam...

Probaj sta da ti kazem...
[ ipacid @ 25.08.2004. 02:54 ] @
eeeee, tuga je to!
Ja sam nekoliko meseci trazio tako nesto... skidao megabajte i megabajte sa neta, isprobavao i isprobavao i veruj mi: nisam nasao nista ni blizu upotrebljivog. Jurio po forumima, pitao. Prosto nisam mogao da verujem da jos niko nije napravio takav program. i na kraju digao sam ruke. Ti ako nadjes neki, obavezno mi javi!
[ djordje @ 25.08.2004. 03:12 ] @
U redu. Ostaje nam da probamo da ga napravimo sami, ali to je vec pitanje
drugog foruma
[ marko37 @ 26.08.2004. 11:33 ] @
Citat:
kojim softverom mogu da koristim komp kao telefon koristeci mikrofon na zvucnoj karti (nemam ulaz na modemu)

Mislim da moraš imati modem sa audio ulazom/izlazom. Tzv. "voice modem".

--

Bigamy = one wife too many. Monogamy = same thing.

[ djordje @ 26.08.2004. 23:26 ] @
Citat:
Mislim da moraš imati modem sa audio ulazom/izlazom. Tzv. "voice modem".

Naravno! nisam bas toliko glup. Imam voice modem ali taj modem nema na SEBI prikljucke za mic i speaker, kao neki drugi voice modemi.
[ nixx.. @ 05.08.2006. 12:36 ] @
da li si resio problem? da li postoji neki program za ovo?
[ bojanbl @ 28.09.2006. 10:50 ] @
Eh, ja sam uspio ostvariti telefonski razgovor i preko modema koji nema prikljucke za mikrofon i slusalice, ali imao sam manje kasnjenje glasa od 1-2 sekunde. Softver koji sam koristio zove se FaxTalk, mada mi nije jasno kako to da niko nije napravio nista modernije i nesto kvalitetnije. U pitanju je bila verzija 4.5.6, jer mi ona verzija 7.0 koja se moze skinuti kao trial verzija sa sajta proizvodjaca nije nesto funkcionisala. Kada koristite mikrofon i zvucnike preko zvucne karte bitno je ukljuciti mikrofon u opcijama za zvuk (za snimanje).

Nadam se da ce neko naci neko bolje rjesenje...