[ Djapeto Potente @ 27.08.2004. 22:41 ] @
Pitanje je sledeće:

Napravim stranicu u Dremweaveru koristeći tabele i tu izgleda sve normalno. Kada odem na preview ne dobijem ono što sam napravio, već mi se neka od tabela skrati po visini i dobijem neželjeni prazni prostor ispod te iste tabele. Ta ista tabela u Dreamweaveru izgleda sasvim normalno.

Hvala unapred !
[ 3by @ 28.08.2004. 12:21 ] @
sta ja znam cudan mi je dream
frontpage je majka
dizajner je bitan, a ne program

i sastav
[ KnightOfDoom @ 30.08.2004. 23:48 ] @
I ja koristim Front page za neke stvari ali je u sustini glupo koristiti bilo koji program.
Idi na http://www.pagetutor.com/ tamo imas sve lepo i polagano objasnjeno (i tabele i sve ostalo).
[ -=k3rn3l=- @ 31.08.2004. 02:57 ] @
nemoj da se brukate kakv crni front page. Samo me interesuje kada napravite sajt da li znate sta sve ide uz njega kada radite u front page-u (naravno da ne). Nego ako vec koristis DW MX koristi split da obavezno vidis code. Mene bas interesuje sta si uradio mozda se provukao jedan <p> ili <br> viska. I definisi sam visinu tabele.
[ Djapeto Potente @ 31.08.2004. 21:25 ] @
I još jedno pitanje. Šta predstavlja &nbsp; u kodu. ? Toga imam na tone.
[ KnightOfDoom @ 31.08.2004. 22:07 ] @
To ti je novi red.Kao kad pises text pa lupis enter.
[ byM4k5 @ 02.09.2004. 01:11 ] @
?????

Kakav crni novi red? &nbsp; je space, a <br> je novi red!
[ Radovan__III @ 02.09.2004. 11:29 ] @
Citat:
Napravim stranicu u Dremweaveru koristeći tabele i tu izgleda sve normalno. Kada odem na preview ne dobijem ono što sam napravio

Verovatno si zaboravio da zatvoris neku od tabela ili nesto slicno DW ima mogucnost da pronadje greske , i sve ti lepo napise.

Stvarno sam zaprepascen kolicinom "neznanja" probajte prvo neki tutorial ( imate cak i na nasem jeziku ) o html-u tutorial