[ jesus alejandro @ 29.08.2004. 10:47 ] @
Instalirao sam Fedoru Core 2 na svom racunaru i mogu reci da sam prilicno zadovoljan kako radi (narocito brzinom, obzirom da sam citao da je dosta spora) medjutim prilikom instalacije propustio sam da instaliram podrsku za NT file system pa sada ne mogu da mount-ujem disk na kome se nalazi muzika kako bih mogao da je pustam iz Fedore. Probao sam kompajliranjem kernela pri cemu sam u menuconfig ukljucio podrsku za NTFS, ali ne dobijam nista jer se u FSTAB-u ne vidi podrska za NTFS. Kompajliranje je islo ovako : pozicioniram se kao root u /usr/src/linux-2.6.5-1.386 #make menuconfig (ukljucim podrsku za NTFS, pa onda snimim kao .config) #make Nakon toga mi javlja da je kernel iskompajliram, ali kada pokusam da mount-ujem disk javlja mi da nemam podrsku za NTFS. Pretpostavljam da je mozda greska da treba da se da neko ime tipa nesto.config ili da se u menuconfig ukljuci neka dodatna opcija. Dali mogu da ucitam podrsku za NTFS kao modul i kakao ? Takodje me interesuje ako bih ponovo instalirao od pocetka Fedoru kako da u startu ukljucim podrsku za NTFS. Hvala unapred svima ... |