[ Aleksandar Ružičić @ 29.08.2004. 23:11 ] @
Evo sta me muci: 1. Posto prvo pitaje ne mogu da objasnim recima (mislim mogu al mozda neki ne bi shvatili) uploadovao sam ovde jedan projekat u koji sam ubacio samo to sto me muci, pa ako imate vremena downloadujte ga i tamo sve pise (i vidi se). 2. Ovo mislim da je neizvodivo (al ipak sta ja znam o VB-u?) ali mozda neko ima resenje: Primer: imam dva picboxa pic1 i pic2, pic2 je iznad pic1 i ima podesen Tag parametar "Ghost". Evo sta me muci: u pic2_MouseDown sub-u preverim da li je Tag="Ghost" i ako jeste onda pozovem pic1_MouseDown. Dobro ako znam koji je objekat iznad kog ovo je prosto. Ali sta ako ne znam koji je objekat ispod? Znaci kako da znam koji je objekat ispod? (ako je bitno: sve kontrole su picbox-ovi, kada ucitavam picbox sa 'pic.ZOrder 0' ga stavljam iznad ostalih kontrola) 3. Kako string 'FF00FF' pretvorim u 255, 0, 255.(Hex(255)=FF, Hex(0)=00 - al kao obrnuto?) Nadam se da nisam previse zahtevan ali ovo mi treba za skinove (freeform) za plejer koji upravo pravim. 4. Jos jedno: Kako da preko Media Player kontrole pustam Audio CD (.CDA fajlove)??? Vazno: ne zelim da koristim Microsoft MultiMedia kontrolu (jer ne mogu sa njom da upravljam kako hocu). Ovo cetvrto mi je najvaznije... Hvala unapred. Pozdrav Svima! [Ovu poruku je menjao mladenovicz dana 30.08.2004. u 12:49 GMT] |