[ alefbrain @ 02.09.2004. 12:04 ] @
Zbog sve veceg obima posla potreban nam je web dizajner za rad po projektima.

Potrebna znanja: Photoshop ili neki od slicnih alata, HTML - nista spektakularno, a pozeljno je poznavanje CSS-a i JavaScript-a. Napominjem da je najvazniji smisao za web dizajn, a ostali detalji su manje bitni.

Nacin rada: Radi se kod kuce i komunicira uglavnom e-mailom ili preko jednostavnog web panela. Dizajner dobija opis projekta sa predlogom cene i u razumnom roku daje svoje misljenje o vremenu potrebnom da uradi dizajn i daje svoj komentar o ceni. Kada pocne realizacija projekta, dizajner napravi resenje koje ide na odobravanje klijentu cija je rec poslednja. Kada klijent odobri resenje dizajna, radi se optimizovana finalna verzija koja se isporucuje u HTML formatu.

Kontakt: Kontaktirajte nas na [email protected] i posaljite kratku biografiju. Pozeljno je da posaljete linkove na neki vec uradjen dizajn ili da prikacite neki rad u jpeg ili gif formatu uz email.

Miljan Vranic
[ alefbrain @ 10.09.2004. 14:39 ] @
Obavestavam sve posetioce foruma da je vreme za prijave isteklo i da je odabran dizajner. Svima koji su se prijavili zahvaljujem na interesovanju.

S postovanjem,
Miljan Vranic.