[ LJubišic Saša @ 04.09.2004. 22:18 ] @
Postavio sam ovu temu da bi korisnici mogli necenzurisano da kazu sta misle o astrasat provajderu. Pa kako god bilo. |
[ LJubišic Saša @ 04.09.2004. 22:18 ] @
[ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 01:00 ] @
Vec sam rekao sta mislim, ali da ponovim. Generalno gledano, veoma sam zadovoljan (jel dobijam sledeci msec za dzabe za ovu reklamu? :-)), ali ne svidja mi se sto ipak NEMA zagarantovanog protoka, kao sto vi kazete. Jednostavno, malopre sam skidao jednu pesmu brzinom od 2 do 8KB/s, sa mp3spy.com. Tako se brzina kretala.
P.S. Mozes li mi reci kako se podesava Mozilla Thunderbird? Javlja mi gresku "Could not connect to server 127.0.0.1;the connection was refused". Stavio sam port 9310 za POP3 server. [ SpellCaster @ 05.09.2004. 01:21 ] @
Pade mi na pamet kako mozes da proveris da li je brzina do servera ili do ISP-a...
Ako ti ide malom brzinom (npr. 8KB/s) uzmes i downloadujes jos nesto ![]() Ja generalno downloadujem samo jednu stvar, zato sto po mom iskustvu NIKAD ponavljam NIKAD ne bude ukupna brzina downloada veca kada se downloaduju vise stvari, ali to je kod mog 56k modema (gde ide recimo 3 kbps pa ja popiz*im (ala mi je cenzura svaka cast ![]() ![]() Ja bi licno pre tebi dao besplatno mesecnu pretplatu nego onom liku - uspeo si mene da zainteresujes, a delovao si realno (nisi samo hvalio vec si rekao i poneku losu - ali cemo da proverimo) a kad smo vec kod toga - ja se JAKO DOBRO svadjam i JAKO DOBRO ubedjujem ljude ![]() ![]() ![]() [ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 01:42 ] @
Nisam te uopste razumeo, jer mi je malo nelogican tvoj sakljucak da kada stavim vise stvari za download da ce se brzina povecati?!? Da nije mozda obrnuto?
[ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 01:43 ] @
Imam jos jedno pitanje za Silicon AstraSat. Zasto nema adrese proxy servera za FTP?!? Ne mogu da skinem nista sto ide preko FTP-a.
[ SpellCaster @ 05.09.2004. 01:48 ] @
pa zar ne bi trebalo da ako je problem u SERVERU SA KOJEG SKIDAS FAJL i ako TE ON OGRANICAVA U BRZINI A NE ISP, da ako stavis download sa jos nekog servera da ce se UKUPNA brzina povecati - DA CES DOWNLOADOVATI JOS NESTO, A OVA PRVA STVAR SE NECE USPORITI (npr. downloadujes mp3 pri brzini od 8 KB/s, uzmes sa nekog drugog da skidas jos jedan pri brzini od 10 KB/s - jer je i on spor - i surfujes ugodno pri brzini od 10 KB/s => ukupna brzina je veca nego samo da downloadujes tu jednu pesmu (ukpna brzina = 28 KB/s a ne samo 8))
Dakle treba da probas pa da vidis da li ce te pusti da downloadujes jos nesto bez da ti se znacajno smanji brzina na prvom download-u, kontas? [ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 01:58 ] @
Da, u pravu si, sada sam te razumeo, ali ako mi je prvi download pri brzini od 3-4kB/s, sta on moze znajacno da se smanji?! Jedino da stane! :-) Probacu.
[ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 01:59 ] @
Ali ipak mislim da su trebali da stave "zavisno od servera", zar ne?
[ Safet Beriša @ 05.09.2004. 02:51 ] @
Pa oni tebi garantuju brzinu koju ti isporučuju (e sad da li isporučuju to što garantuju ili ne u to ne ulazim pošto nisam korisnik njihovih usluga) a ne mogu da gledaju u pasulj pa da znaju koliku ćeš ti brzinu izvući sa nekog servera... To ti dođe ko p2p - džaba ti 1Mbps ako skidas s nekoga ko ima vezu 9,6Kbps :) Elem - ako oni zaista tebi obezbeđuju 64KBps (koliko si čini mi se pomenuo na onoj drugoj temi) nisu oni krivi što ti skidaš baš sa servera koji ti ne da više od 8KBps. Ti imaš link, kako ćeš ga koristiti to je tvoja stvar.
[ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 02:59 ] @
Pa da, rekao sam da mislim da je do servera. Nego jel zna neko kako da podesim DC++ da mi skida tom brzinom (~64kB/s)? Cini mi se da sam podesio sve kako treba, ali sve mi skida brzinom od oko 3-4 kB/s, a skidam sve od nekih likova sto imaju DSL ili T1.
[ Gojko Vujovic @ 05.09.2004. 09:04 ] @
Stvarno nemaju osnova ove optužbe... mp3spy gostima limitira protok i to lepo i piše na sajtu. Hoćeš i za sporost es-a u nekim trenucima njima da se žališ? Pa znaš, nije vukao stranice esa brzinom od 512k.
Poenta priče je da jedna konekcija i jedna vrsta saobraćaja obično nije merodavna niti bilo ko na internetu može da ti garantuje da će ona da saturira neki link. [ Burgos @ 05.09.2004. 10:34 ] @
Desava se da je sporo cak i ako skidas sa neke DSL veze (postoje vise vrsta i vise brzina, ali ne bih o tome sada). Uzmi za primer da taj ima 12 slotova a da je samo jedan otvoren. Znaci da on svoju brzinu mora da deli sa 11 korisnika, a ti si dvanaesti. Ni meni veza nije bajna, 25 - 30 (DC++, 256kbps), ali nekad se popne i na 90KB/s i takva bude jedno 30minuta. Znaci sve zavisi kako i odakle skidas.
Verovatno si stavio ali ajde da proverimo: NAPOMENA: Obe zelene ikonice moraju biti iskljucene prilikom ovoga! File -> Settings -> Potvrdis Socks5 -> SocksIP = 127.0.0.1 -> Port = 9203 - port za socks protokol -> u donja dva nista nemoj upisivati -> Chekiraj "Use SOCKS5 server to resovle hostnames" [ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 13:17 ] @
Ljudi, nemojmo bas banalizovati stvari. Sto se DC++-a tice, znam kako sve to funkcionise, ali ja obicno gledam od koga skidam, i bas se secam da sam skidao od lika koji je imao DSL vezu, i od 10 slotova svih 10 su mu bili slobodni. Pa nek imas 256kbps DSL, opet bi trebalo da bude jace od 3-4kB/s, zar ne? I da, podesio sam DC++.
[ doca @ 05.09.2004. 22:58 ] @
evo malo kako ovo kod mene ide
a da za ftp proxi je 127.0.0.1 port 9202 e teo sam da ubacim fajl deng deng sa slikom formule 1 al neradi paste jer to nije slika. moracu da vim kako cu drukcije, il cu im reci da metu na www.astrasat.net ko reklamu mesto onog rols rojsa iz sveta kompjutera [Ovu poruku je menjao doca dana 06.09.2004. u 01:35 GMT] [ doca @ 05.09.2004. 23:34 ] @
samo probam kazo mi nabokodono...
kako da metem sliku ![]() [ Nabukodonosor @ 05.09.2004. 23:38 ] @
Samo mislim da nije port 9202 vec 9203, jer sa ovim prvim nisam mogao da zavrsim test u FTP Voyager-u. I dalje ne uspevam da skinem nista preko FTP-a.
[ Free_Sex @ 06.09.2004. 08:41 ] @
Citat: Ja generalno downloadujem samo jednu stvar, zato sto po mom iskustvu NIKAD ponavljam NIKAD ne bude ukupna brzina downloada veca kada se downloaduju vise stvari, ali to je kod mog 56k modema (gde ide recimo 3 kbps pa ja popiz*im E a kod mene je bas obrnuto. Ista prica 56k modem. Doduse digitalna linija, pa nije bas 3 Kbps vec >5kbps. I recimo skidam jednu stvar/fajl (DAP-om) on to skida sa ~ 4Kbps, dve stvari skida sa po 2.8 Kbps (5.6 Kbps). Stavim trecu stvar da skida, inace sve fajlovi sa istog servera, jednu skida recimo 2.4 Kbps, druge dve sa po 1.9 Kbps (6.2 Kbps). Sto mu dodje za malo teoretksi maksimum jer se uvek konektuje na 53,333 Kbita/sec dakle 6.625 Kbps ... Btw. Modem je najobicniji Lucent star jedno 4 godine. A kacim se na Verat SMIN (mislim kada verat ima link). [ gorang @ 06.09.2004. 10:54 ] @
da li je trenutna cena promotivna ili je zagarantovana na neki duzi rok?
isto pitanje i za brzinu/ogranicenje? ja sam gledao malo druge dilere sas-astra, ali nigde nisam video ovako povoljnu cenu!? ne bih da ulozim u opremu i majstore pa da se za pola godine razocaram :) [ UroS @ 06.09.2004. 11:27 ] @
Citat: Nabukodonosor: Ljudi, nemojmo bas banalizovati stvari. Sto se DC++-a tice, znam kako sve to funkcionise, ali ja obicno gledam od koga skidam, i bas se secam da sam skidao od lika koji je imao DSL vezu, i od 10 slotova svih 10 su mu bili slobodni. Pa nek imas 256kbps DSL, opet bi trebalo da bude jace od 3-4kB/s, zar ne? I da, podesio sam DC++. Prvo, u dc++ ti sam upišeš koju konekciju imaš tako da svako može da stavi da ima t3 pa da ima 56kb. Čak i da ima adsl i da mu niko drugi ništa ne skida moguće je da drži neki drugi p2p program na kome mu njih 30 skida neku pesmu pa je zato tebi taj download 2 kbyte/s. [ Nabukodonosor @ 06.09.2004. 14:19 ] @
OK, shvatio sam to, ali nije mi bas najjasnije kako ljudi imaju bilo kakve koristi od tog DC++!? Ja sam se sinoc dva sata konektovao na milion servera i nisam uspeo nista da skinem. Trazio sam konkretno Doom3. Nasao sam ga na mali milion FTP adresa, kao npr. ovde, ali ne znam sta sa ovim. FireFox nece da mi otvori FTP kao nekad IE, a probao sam nekoliko FTP klijenata, ali ne znam sta sa onakvom adresom.
[ Burgos @ 06.09.2004. 21:24 ] @
@Nabukodonosor, sa DC++-a skinem oko 2GB na dan (256kbps). A ovakva adresa ne radi, jer je fake ili je ugasena. To mozes proveriti jednostavno, u IE-u, Mozilli, FTPVoyageru ili u bilo kom drugom FTP programu iskljuci proxy, i ako se uspes konektovati onda ukljuci proxy i skidaj, ako ne link je pukao.
[ Nabukodonosor @ 06.09.2004. 22:04 ] @
Ajde posalji mi na PP neki od hubova koje najvise koristis. Ako ti nije tesko.
[ doca @ 06.09.2004. 23:09 ] @
ljudi kako mi je prošo ovaj mesec časom, prečučo sam godišnji odmor pred internetom ( zato što stvarno pichi ko nijedan)
al mooooooooram da faalim dbijo sam danas džabe od www.astrasat.net produžetak jedan mesec an ovu brzinu. kažu da sam im pomogo faleći ih pa sam zaslužijo e sad ću da ih falim duplo više možda dobijem dva meseca. upravo džabe razbijam satelit. ![]() [ mmaric @ 07.09.2004. 00:50 ] @
Svaka cast, kome radi radi i dzabe, a kod koga, nece nece ni za pare.
Meni radilo nekako dva, tri dana, a sad zapelo... idem da srusim satelitsku antenu !!! :) [ mmaric @ 07.09.2004. 01:05 ] @
E stvarno sta bi to moglo biti,neprelazi 15KB/s,tako ide pa pada sve do 1-2KB/s.
Trenutno skidam fajl od 10Mb,da nije zbog signala,koji mi je uvece oko 58% !? Surf ide,a download slabo i ubi se s Seherzadom(Shareaza) i eMagarcom(eMule 0.29), molio bih nekog ko ima vise iskustva da malo opsirnije objasni postupke proxy-a. pozdrav svima.. [ Nabukodonosor @ 07.09.2004. 14:26 ] @
U redu je sve to, ali ako vec nemate forum, a rekli ste da pratite ovu temu, mogli bi da odgovorite na neko pitanje, a ne samo da hvalite svoj servis i da posle prodaje menjate neke definicije. Ja sam npr. postavio nekoliko pitanja, ali niko da mi odgovori.
@mmaric Znam na sta mislis, brate, evo ja sad pokusavam da nastavim da skidam neki fajl koji sam nocas skidao bez problema, ali ne da je mali protok, nego nema ga uopste. Nece download ni da krene. I to ne samo taj fajl, vec evo probam nekoliko. Mozda jos nije vreme da upotrebim neke teze reci, ali videcemo za par dana... [ Nabukodonosor @ 08.09.2004. 17:41 ] @
Ako hocete da skidate fajlove sa nekog FTP servera preko FlashGet-a potrebno je da u opcijama, pod Proxy, idete na Add, upisete neko ime, cekirate Socks5, cekirate Authenticate, upisete vas user name i password, upisete server 127.0.0.1 port 9203 i kliknete OK. Sada cekirajte da vam ovaj Proxy settings bude default za FTP. I to je to. Obecao sam ovima iz Silicon Network-a da cu da postujem ovo.
Evo dole da vidite kakav mi je sinoc bio protok. Uopste nije bilo trenutno, vec se vidi na slici da je protok bio konstantan. Postavicu dve slike. Odusevio sam se! Ali sam zato kasnije skidao NBA Live 2004 na 2-3KB/s. http://server5.uploadit.org/files/nabukodonosor-Clipboard01.jpg http://server5.uploadit.org/files/nabukodonosor-Clipboard02.jpg [ Burgos @ 08.09.2004. 18:17 ] @
Postavi neki FTP link koji radi, molim te.
[ Nabukodonosor @ 08.09.2004. 18:24 ] @
Evo ti, ovaj radi 100%. Ja sam na njemu stelovao.
[ Burgos @ 08.09.2004. 19:09 ] @
Mislio sam na warez.
[ Nabukodonosor @ 08.09.2004. 23:31 ] @
Nemam, zao mi je.
[ Burgos @ 09.09.2004. 08:49 ] @
@Nabukodonosor Nema veze
![]() [ mrkidivx @ 09.09.2004. 15:13 ] @
Jedno možda glupo pitanje, ali da li mora kod jednosmernog satelitskog interneta da bude non stop uključena dial up veza dok skidam neki dugački fajl?Znači izabrao sam preko dial up-a fajl koji hoću da skidam i download je počeo.Bilo bi stvarno glupo da ako mi na primer treba 10 sati da skinem neki fajl da mi za svo to vreme bude uključen dial up.
[ Nabukodonosor @ 09.09.2004. 15:26 ] @
Mora.
[ Zivija @ 11.09.2004. 19:58 ] @
Kad ste vec naveli sve ovo, mene interesuje da li je neko probao sve to na Linuxu, i ima li vajde koristiti ovaj OS za pristup satelitskom internetu. Hvala!!!
[ doca @ 13.09.2004. 22:59 ] @
Cuo sa da je vec par provajdera pokrenulo www.astrasat.net na linuxu. drajveri Linux za sky star 2 postoje a proxy - login software za linux ima na sajtu ja cu ovih dana da testiram pa da javim. Al znam da nekima vec radi.
[ qazx @ 14.09.2004. 11:10 ] @
Ko koristi astrasat.net neka testira brzinu na ovoj adresi http://bandwidthplace.com/speedtest/, pa postujte rezultate i tacno vrijeme testiranja. [ doca @ 14.09.2004. 11:42 ] @
[ NenadS @ 14.09.2004. 15:28 ] @
Ovo je filiago servis, izgleda da su resili problem :)
![]() [ Zivija @ 14.09.2004. 18:18 ] @
Vazi doco, javi kad isprobas.... Ako radi, dobili ste novog korisnika....
[ LJubišic Saša @ 14.09.2004. 23:04 ] @
Osetio sam se prozvanim da prokomentarisem zadnjih par poruka.
Direktno smo sklopili partnerski ugovor na pet godina sa Corporacijom SES - Astra na zakup frekvencije 12544.75 MHz na transponderu 107 na Astri 1G 19.2 za širokopojasni prenos podataka putem satelitskog interneta. Takodje na zvanicnoj stranici partnera, http://www.ses-astra.com/products/broadband/homeuse.shtml postoji nas link sa nasim podacima (mada naziv i telefoni su ispravni a internet adresa je pogresena i trebala je vec biti ispravljena po njihovom obecanju, došlo je do permutacije sat u adresi na net) kao i na http://www.lyngsat.com/astra1g.html Oznaceni smo kao AstraSat. Mada nazivanje naseg servisa Astrasat je proizislo iz nase internet adrese koju smo registrovali jer je bila slobodna i logicna. Nas pun naziv je Sharp & Strong - Silicon Networks division. Molio bih docu, nenadas i ostale da ne razglabaju vise o ovome, jer je izmedju ostalog to i sasvim nebitno. Korisnicima je po nasem misljenju vazan samo kompromis cena i konstantnog kvaliteta proizvoda. [Ovu poruku je menjao LJubišic Saša dana 16.09.2004. u 20:41 GMT] [ btg @ 15.09.2004. 10:48 ] @
Nenade, kako ti inace funkcionise Filiago.. jesi zadovoljan? Smanjuju li brzinu, kakva su im ogranicenja?
Ima li neko iskustva sa bgsat.net, tj. onima koje preprodaju? Sto se tice tog neta meni konkretno ne treba brzina od 1 TB/s i slicno vec nesto normalno ali da je flat znaci bez fup ogranicenja.. naravno ne mora biti 100% garantovano ali da se od nominalne brzine moze u svako doba racunati na nekih 80-90%.. Opcije na koje sam naisao su: astrasat - cca 40 eur za 512k, kazu da je flat filiago - tu negdje po cijeni, mozda malo jeftiniji, nisam naisao na rijec fup bgsat - 120 eur za 512k planetsky - cca 300 eur za 512k bizarnet - 1100 eur 600 kbps Primjetno je da postoji veliki raspon u cijenama ovih servisa, a vjerujem da je tako i sa kvalitetom i upotrebljivoscu istih.. e sada pitanje je sta od ovoga moze da posluzi potrebama, imajuci u vidu da treba da radi sa linuksom i da opsluzuje vise korisnika.... [ NenadS @ 15.09.2004. 13:31 ] @
@ LJubišic Saša
Uspeo sam da izdvojim toliko vremena da procitam poruku jer sam u neverovatnoj guzi i nadam se da cu kasnije stici da napisem nesto vise ali ja ipak nisam dobio odgovor na pitanje koje sam postavio, a to je da li ja taj servis mogu da pustim kroz WLAN i da li je protog zagantovan 24/7, ne mora da bude 100% ali da ne bude 20-30% jer to onda nije servis... @ btg Protekle nedelje imali su problema sa serverom (tako su rekli) ali sada je to sredjeno, a sto se ogranicenja tice, imaju ga... evo sta pise na sajtu: *Filiago will reduce the bandwith of the heavy users at. The bandwith will be reduced until the end of the month. The bandwith of heavy users will be more reduced the more customers are using the service. Mislim da brzinu spuste na 256 sto opet i nije toliko lose ali ja nisam imao tu nesrecu da mi se to desi :) Toliko za sada, Pozdrav [ doca @ 15.09.2004. 23:23 ] @
pa ti si nešo grdno pljuvo filiago nedavno šta je sad ovo. Izgleda da je tebi dosadno ko i meni samo imaš drugačiji aspekt na svet od mene.
kazes ovako: da ako padne protok preko www.astrasat.net na 256 to i nije neki servis onda. mada meni jos nije pado, evo imam svedokinja tu po varosi. Ali na svu srecu jos ti nije pado preko filiaga, a ako ti i padne na 256, a reč je o filiagu, to i nije tako lose. A jebiga neki dan si pljuvo taj isti filiago i reko obrnuto da tebi pada non stop preko filiaga a sad ih pravdas kao jadni oni, crko im server, pa razumemo mi to , jebiga svima se desi, kako svima tako i meni. Kuku lele, jadni švabe. Ili sve što je strano tebi je dobro, a što je naše, jebeš to, da ti nisi gastarbajter, a? Pa si se primio na pljuvanje svega što je naše, samo zato što je naše. i primetio sam, moram da naglasim u prvoj recenici nam svima saopstavas citiram da si u "neverovatnoj guzi" pa koliko neverovatno ta guza izgleda zaista po tebi, i zasto bi jedna guza bila neverovatna. Ima na svetu stvarno raznih guza al ja ni ujednoj nisam video čoveka koji joj se divi iznutra. Mogao bih o zenskim guzama bas da tupim al nije taj topik ovog foruma. Sale ce da popizdi kad procita na cega trosimo forum. Aj otvori forum "Neverovatna guza - pogled iznutra " pa da se ispricamo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baš je licemerje grozna lako prelazna osobina. [ NenadS @ 16.09.2004. 16:07 ] @
Rekao sam je filiago los i jeste bio los dok nisam saznao da su imali problem i dok mi nisu rekli da ce u toku dana sve biti sredjeno, mada im ni tada nisam verovao ali ipak sve su sredili i za sada sve radi ok.
Ja filiago imam za dz. ali posto sam taj servis dobio na koriscenje nebi bilo u redu sa moje strane da se izivljavam i da cedim jer ga nisam ni platio, zato hocu da znam kakav je astrasat, jer sve sto je dzaba moze da potraje, a moze i da nestane, tako da meni sada niko ne garantuje da ce mi ovaj servis sutra raditi, a posto mi brzi download treba zbog posla, onda moram da pronadjem alternativu u slucaju da ovo zakaze.. A guzva u kojoj se skoro svakodnevno nalazim za neke izgleda neverovatno pa sam tako i napisao, jer i nije bas normalno da jednom rukom drzim telefon i pricam, drugom kucam, a trecom... cekaj pa ja nemam trcu ruku... znaci obe ruke su mi zauzete, a pored toga moram da odradim jos mnogo stvari kako bih sve ispostovao i stigao cak i sa prijateljima da razmenim po koju recenicu i svratim na ovaj forum da procitam sta se desava, jer da nisam zainteresovan za ovaj servis, rekao bih ma to je njesra i nikada se vise ne bih pojavio ili rekao nesto u vezi njega... ali ja opet nisam dobio odgovor na pitanje... Hvala [ NenadS @ 16.09.2004. 16:11 ] @
Jos samo da dodam da mi je stvarno vise muka onih koji na sva zvona lupaku kako nude neogranicen dowload (dobro ogranicen je sirinom linka), a negde belim slovima na beloj pozadini napisu:
* Neogranicen znaci da mozete da koristite koliko zelite do 500mb mesecno! Ili kao sto je cini mi se infosky imao flat od cak citavih 80 sati mesecno... zar to nije smesno? Ali mi zivimo u takvoj zemlji i to je realnost... mada stvari polako idu na bolje ali daleko smo mi od jEvrope :( [ life87 @ 16.09.2004. 17:01 ] @
Ovo su cista srpska posla, razglabanje nepotrebnih stvari... Sto se tice astrasat mozes ga slobodno uzeti kad ti prestane raditi taj nalog, ja ga koristim nekih mesec dana i zadovoljan sam, imaces nonstop zagarantovan protok i sto je najvaznije flat i radi sa svim mogucim konekcijama i mislim da je to sve sto treba da znas, znaci svaka preporuka s' moje strane.
[ tarla @ 17.09.2004. 19:35 ] @
e to nas interesuje da radi a da je povoljno.
kakve su mogucnosti izvoza za BIH Astrasat usluga? [ life87 @ 17.09.2004. 21:20 ] @
Verujem da sve moze da se organizuje, najbolje da kontaktiras njih direktno na tel.
[ legija @ 18.09.2004. 22:43 ] @
Servis je odlican. Isti dan kad nadjoh ovu temu, zvao sam kolegu Bradilka u srbiju, covek platio i za par sati legija je skidao gigabajte -;)))))
Cak sam uspeo konfigurasati i mrezu , stvarno nemam primjedbi. Brzina ? U prosjeku je tacno kako ljudi kazu, 512K - nekad nesto sporije, a ako su u pitanju "manji" fajlovi (do 4MB) ide i prebrzo. ;) Ma super. [ life87 @ 22.09.2004. 18:26 ] @
Izgleda da je flat rate-u dosao kraj, astrasat je uveo limite na sve pakete, vise informacija na www.astrasat.net
[ life87 @ 22.09.2004. 23:53 ] @
Kakvo smece, evo celo vece mi ne prelazi bednih 9 kbajta... Ovo je kraj saradnje sa njima, bar su mogli da ispostuju i puste do kraja meseca protok koji su mi garantovali, a ne ovako...
[ doca @ 23.09.2004. 00:49 ] @
a meni radi oko 400kbits, nevalja ako iseku. Ja zvao danas i kazu da imaju oko skoro 400 korisnika a da ih njih desetak razbija danonocno, pa mora njih da seku, da nebi izogoro satelit. mada 5 gigi meni svejdno dovoljno dok god je ova brzina. svejedno mi odmor prosho pa moram nekad i da spavam nedaju vishe na poslu dremanje.
![]() [ dakiyu @ 23.09.2004. 02:36 ] @
Ha ha ha...A prekjuce ubedjujem prijatelja clana ovog foruma da ne uplacuje jer nema sanse da to opstane....znao sam da oni ne mogu biti najpametniji na svetu i da sa tom cenom zajebu i eon i skydsl....ceo svet ne moze da se izbori sa heavu flat downloadom a oni ce ....e sada cu ja da uplatim ako mi odgovara neki paket jer im sada verujem da ce ispostovati pakete....i u prethodnim postovima sam rekao da mi se najvise svidja planetsky (koji koristim) samo zato sto u ponudi nemaju flat....zato im verujem....eto nazalost bio sam u pravu....flat i niska cena nemaju sanse...
[ mmaric @ 26.09.2004. 01:03 ] @
Vidim da svi cute ili se negde provode,pa cu reci nesto o Astrasat internetu..
Ja prvi put koristim satelitski internet,pa i nemam nekog iskustva da bih sad nekog hvalio ili blatio,a astrasat mi je prvi provider i iskreno za 1500 din dosta sam skinuo programa,fajlova za koje sam naravno i trazio satelitski internet. Zahvaljujuci GPRS 064 mrezi,koja je jos besplatna u pretplati,cena za skinute fajlove je zadovoljavajuca,medjutim da sam koristio modemski bilo koji paket,pa plus telefonski impulsi,mislim da bi to bila lepa svota za koju bih skoro mogao kupiti skinute fajlove i mirno spavati. Ja licno nisam skinuo niti jedan film,to me nezanima,a to sto sam skidao islo je uglavnom kako su ljudi iz Astrasat firme rekli kad sam vrsio uplatu. Pre uplate kod Astrasat,raspitao sam se i kod drugih providera,uslovi koji su bili kod njih mi nisu odgovarali,te pristupna taksa i ako preskocis jedan mesec,sve ispocetka. Iskreno i meni je odgovarao download bez ogranicenja,malo sam se kolebao da li da uplatim za sledeci mesec ili da odustanem,malo mi je 1,5 Gb,pa sam razmisljo o paketu gde bi bilo 5 Gb, e sad i tu nastaje problem,sta da radim ako trenutno nema onih fajlova koji mene interesuju,a pretplata tece i naravno tu gubim. Iz razgovora sa covekom iz Astrasat sam saznao da nije to bukvalno 1,5 Gb i onda si odsecen,vec u vecim opterecenjima satelita smanjen protok za korisnike koji su premasili dogovorenu kvotu. Mislim da netreba ljude osudjivati i blatiti,treba s njima saradjivati,naravno u obostranu korist. Pa ne moze se za tako kratko vreme ni reci da li je neko dobar ili los provider. Evo ja cu produziti pretplatu,pa cemo videti kako ide dalje i naravno obavestiti druge ako to nevalja. Pozdrav za Astrasat i njihove korisnike. [ btan @ 26.09.2004. 17:06 ] @
Nadam se samo da cete dugo potrajati, jer usluga vam je fenomenalna, mada znajuci kakav smo narod sve mi se cini ...
Mislim da bi treabalo uvesti neke restrikcije kako se ne bi satelit sprzio, konkretno uvede se limit od 5Gb, sasvim dovoljno normalnim korisnicima ovih usluga. [ NenadS @ 27.09.2004. 04:29 ] @
E zato sam se ja raspitivao oko tog servisa i naravno nikad nisam dobio odgovor... a mislim da sada znam i zasto...
512k no limit... limit u GB se odnosi... mislim na sta ovo lici? Pored toga 5000Mb ako niste znali nisu 5Gb... a koliko su... pitajte uciteljicu... I o kakvom to neiskustvu Vi pricate kada radite jos od daleke '88 godine... mislim ako za tih 16 godina niste nesto naucili sta onda vise imate da trazite? Lepo ponudite ljudima ono sto stvarno imate, a ne ono sto mislite da imate i mnogo cete lepse proci u to budite sigurni. Ako cemo tako, ogranicenje na 1.5gb za 1500 dinara... a pri tom moram da placam obican net i telefon... pa meni se vise isplati da ostavim modem da skida 3 dana tih 1500mb i da platim za telefon 600 dinara i za net 70-80 dinara, nego da vama platim 1500 i plus telefon i net... razmislite malo o tome... Toliko Sve najbolje u daljem radu ali ovim potezom izgubili ste mnogo korisnika... [ lane23vr @ 27.09.2004. 21:22 ] @
Ok, ajde razumem kada ste vec uveli i ogranicenja (1,5gb) bilo je i realno za
ocekivati tako nesto jer zvuci suvise ludo da se nudi flat za tako male pare. Ja sam korisnik i sada se razmisljam o daljem produzenju naloga jer jos uvek racunam jel mi je dovoljno tih giga i po, imam i pitanje. Posto ste uveli limit da li planirate i uvodjenje nekog sajta za korisnike gde cu ja moci, a i drugi korisnici da proverimo koliko smo podataka skinuli i koliko nam je jos ostalo, ovako gde nema provere pomalo je sumnjivo???? Pozdrav i JBG zbog ove nastale situacije! [ LJubišic Saša @ 27.09.2004. 21:26 ] @
Limiti nisu uvedeni za tekuće pretplate, nego za buduce.
A upravo radimo na tome da svako moze da vidi koliko je skinuo do sada. Limiti funkcionisu samo u momentima kada je link u preopterecenju, za korisnike koji su ih ispunili. U vreme kad nema preopterecenja a to je veliki procenat ukupnog vremena, vracate se na svoju normalnu brzinu. [ lane23vr @ 27.09.2004. 21:54 ] @
Sta sad to znaci da mi koji smo uplatili i koristimo za nas
za sada nema limita, a sledeci mesec kada izvrsimo uplatu dobijamo limit u zavisnosti od paketa, pa jbg kaznjavati nas 400 zbog 10 20 pa neka bude i 50 je surovo, ali eto naravno mi ne odlucujemo o tome nego vi. Limiti funkcionisu samo u momentima kada je link u preopterecenju, za korisnike koji su ih ispunili. U vreme kad nema preopterecenja a to je veliki procenat ukupnog vremena, vracate se na svoju normalnu brzinu.????????????? O kakvom mi limitu ovde pricamo, bilo bi dobro objasniti o kakvom vi uopste limitu razmisljate ili ja ovo nisam razumeo?? Ako je limiti 1.5 gb konkretno radi se o paketu 256, kakve sad uopste ima veze brzina ako ja prekoracim limit i sta ce biti sa korisnicima koji prekorace limit??? Pazi sad po ovome ispada da opet postoji neka caka sa limitom, jer postoji limit samo u opterecenju linka (smanjena brzina), kada je link neopterecen onda nema limita i brzina je i dalje 32KB, sada kolika ce brzina biti kada je opeteren link 5 6 KB??? Ja to sve tako razumem, objasnite mi malo bolje to. Inace limit od 1.5GB je suvise malo, pa zasto je puko EON, zbog malih limita!!! Pozdrav [ gorang @ 27.09.2004. 23:10 ] @
EOn je pukao zbog jeftine pretplate i milion korisnika koji nisu platili ni to malo, a koristili se na razne nacine...
zakup transpondera meri se stotinama hiljada, mozda i vise, neka kaze gospodin iz Astrasata ukoliko nije tajna... sad, sto ima naivnih provajdra (ili se prave naivni) kao eon i astrasat skydsl koji se uzdaju u postenje i ferplej svojih korisnika, pa grdno su se prevarili... moje prvo pitanje ovde je bilo da mi neko kaze da li se garantuje cena i uslovi koriscenja/ogranicenja, nije bilo odgovora... nije problem sto ce neko puci 20e za mesec pa posle vise nece to koristiti, problem je sto treba da se pukne i za karticu i za antenu/kablove, majstore i citava dva dana, e to je mnogo vise od 20e, a i sta posle sa tim... i dalje mislim da je astrasat najpovoljniji provajder za surfovanje satelitom, a za download napravite filefetch/push sistem i time cete smanjiti direktno troskove jer ce se korisnici organizovati sami u sharing grupe... ko razume, shvatice... [ life87 @ 28.09.2004. 11:33 ] @
To je ok sto se tice FF, a problem je u tome sto je FF na drugom satelitu, tu onda nastaje problem, jer ja sam u startu uzeo astrasat da bih mogao sve to na jednom satelitu, a malo mi je debilno da sad uzimam dve antene i dve kartice i dva kompa da bi koristio oba servisa u isto vreme, i dok nisu uveli limite moga je astrasata na neki nacin da zameni FF, a sad sa uvedenim limitima nema sanse. Tako da sam se zbog toga vratio na FF tj. drugi satelit. A ako si mislio da astrasat oformi FF sistem, pitali smo i nisu zainteresovani za tako nesto...
[ NenadS @ 29.09.2004. 02:41 ] @
Naravno da nisu kada ne mogu to da urade, jer su oni kao i vecina ostali samo reselleri astra-sat servisa za satelitski internet i oni se tu nista ne pitaju...
Molio bih ljude iz astra sata da mi objasne kako su izdradili njihov sistem, gde su im serveri, kakve zemaljske linkove koriste, kakvu sat opremu, koliko kosta zakup stranspondera i koliko oni to naplacjuju ostalim korisnicima koji idu preko njihovog transpodera... evo recimo filiago koga ja koristim... i tek posle odgovora na ta pitanja mozemo da razgovaramo dalje... Biti sat ISP ne znaci samo 'zakupiti' transponder... to je mnogo mnogo sire i komplikovanije... ko se razume u ovo, zna o cemu pricam. Hvala [ andrejnp @ 19.10.2004. 22:03 ] @
Brate ja ne znam za tebe to meni odlicno radi, za prvih mesec dana ja sam skinuo sa neta preko 40 gb i to brzina mi nije pala ispod 40kb/s.Imao sam problema sa netom sve dok nisam instalirao sp2 za windows xp , protok je varirao od 9 - 90, islo je cak i preko 250 kb/s, mozda to deluje smesno ali je stvarno tako, ali sada je sve u redu. Evo vec drugi mesec koristim a protok mi ne pada ispod 40 zavisi od sajta inace u 90%posto slucajeva ide preko 60 kb/s retko kada padne ispod. Samo neka ovako potraje. Jedva cekam da uvedu pakete sa vecim protokom. Ko nije radio sa drugim provajderima nezna onda sta su preoblemi. Ja sam uplatio skydsl pre ovoga ali nikada nije prordio i pored silnih obecanja ako ne uspem da napravim da ce vratiti pare ali nazalost od toga nista.
[ legija @ 24.10.2004. 01:11 ] @
Ja sam jos uvijek zadovoljan.
Prijedlog za ekipu is Astrasat-a - bilo bi super da posaljete mail sa upozorenjem, par dane pre nego sto nam istekne zakup. Da moze da se organizujemo pa platimo ko sav posten svijet -;))) A ne samo "vas zakup je istekao" ili tako nekako. S neba pa u rebra. [ Nabukodonosor @ 24.10.2004. 22:23 ] @
Ovo je sada zaista bez veze! Malo su celu situaciju ulepsali, ali sustina je u tome da ce posle tih 5GB da te prakticno iskljuce! Znaci, protok pada na 2 KB/s. Mnogo bi bilo bolje da se prate pojedini korisnici, da ne najebu svi zbog par ljudi!
[ sinisav @ 02.11.2004. 15:45 ] @
Obavještavamo sve zainteresovane da je počelo zastupništvo satelitskog interneta AstraSAT firme Silicon Networks za područje Bosne i Hercegovine.
Sve dodatne informacije potražite na www.skystar.rs.ba/o_servisu.html . [ xabo @ 10.11.2004. 20:19 ] @
Pozdrav svima!
Evo par reci o uslugama gorespomenutog famoznog Astrasat-a tj. S&S Silicon... Korisnik sam njihovih usluga vec 3. (ili 4. vise se ne secam ali nema veze) mesec. U pocetku je bilo malih problema sa serverom pa se par puta desavalo da servis ne radi ali generalno gledajuci ja sam vise nego zadovoljan. Protok koji su ljudi zagarantovali i jeste takav u 85-90% slucajeva (ako nekome smeta onih 15% onda bi trebalo da se zamisli ili jos bolje promeni provajdera). Koristim 256 paket s tim sto sam 1 mesec koristio i 512 i ljudi => on sljaka. Primetio sam da u poslednjih par dana protok hoce da sidje na 15-16KB (na kratko - samo dok ne promenim fajl koji skidam) ali sam veceras na forumu skontao da su uvedeni limiti pa je to i razlog. Sto se tice cene mislim da je ona sasvim razumna za ono sto se nudi tj. sta mi dobijamo. Plus. Ljudi garantuju 24h dnevno interneta i sto je jos vaznije ne pitaju vas odakle se kacite. Ovo znaci da sam se ja lepo dogovorio sa covekom kada i u koje vreme ce ko koristiti net, on instalirao astra proxy i koristi net na moj nalog a mesecne troskove delimo. Ovo sam proverio i sa Sasom iz Astrasat-a i covek mi lepo rece da je nalog placen 24h i da se kao takav koristi bez obzira odakle se kacite na net (POSTENO 100%)! Gledajte da nadjete par ljudi pa podelite nalog ako vam je ovo skupo. E sad problem nastaje kod onih koji bi skinuli TB programa, igara, filmova i ko zna cega jos pa im je sve sporo i svaka sitnica smeta (kao ja sam platio to i to, a toga nema - bolesno). Naravno ovo vazi samo u gorepomenutoj situaciji da protok drzi 85-90% garantovane brzine. Jos neko rece da mu je bezveze da kupuje komplet opremu i zeza se sa majstorima 2 dana i onda vidi kako je net sra*e pa zali sto je bacio pare. Mislim da bi se trebalo dobro zamisliti kako uloziti 10000 dindzi u kompjuter a da vam to bude najbolja investicija. Ako vam je net malo stavite na papir koliko placate kablovsku televiziju mesecno (ako postoji kao takva u vasem mestu stanovanja jer, boze moj, Srbija, sta ces) ona ugalvnom ne postoji. Nadam se da nikoga nisam uvredio tekstom jer mi to i nije bila namera (valjda vas ne bole oci od tolikog citanja txt-a). Zeleo sam samo da iznesem neko svoje iskustvo i vidjenje celokupne situacije kada je u pitanju Astrast sat. internet kako bi svi oni koji se dvoume uzeti ga ili ne mogli lakse odluciti. Ja cu vam samo reci da sam se ja pretplatio odmah taj dan posto mi je na poslu kolega rekao za servis i to "trceci" sa posla da stignem u banku da uplatim nalog. Pozdrav Boksa Ki ! P.S. E sad jos 1 pitanje za nekoga ko se ipak malo bolje razume u ovo. Sve je radilo super do danas dok odjednom nije pukla veza sa serverom (DC++ radio). Od tada vise nisam u mogucnosti da se ulogujem. Probao sam da skinem firewall ali nista. Sasa iz Astrasat-a se bez problema kaci na moj nalog ali ja vise ne mogu. Zatim sam probao da uninstaliram Astra proxy ali nakon ponovne instalacije istog komp nije mogao da prodje na testu (opet problem oko onog TCP pristupa serveru - ne mogu da se nakacim na njega). Ono sto sam primetio jeste da je komp poceo da brlja sa astra proxijem pa se desava da u TaskMng - procesima imam pokrenut proxy.exe 2 puta iako je pokrenut samo 1. Nadam se da se nikom ovo nije desilo ali da cu ipak dobiti nekakav odgovor - resenje od malo iskusnijih forumasa po pitanju mog problema :) [ WarPhoenix @ 17.11.2004. 03:08 ] @
Procitao sam sve sto ste ispisali o Astri, i mogu vam reci jedno: Bole me oci od citanja :)
Salu na stranu, par ortaka i ja bi malo pikali na netu igre zajedno. Zanima me moguce li je izvesti preko satelitske konekcije 5-6-7 kompova npr. za gaming. Nakacili bi ih na HAB, tu bi naravno postojala i satelitska konekcija koja bi se delila na tih nekoliko kompova. Da li je to izvodljivo i kako radi ukoliko jeste? Takodje, ako se to ne moze uraditi na ovaj nacin jer postoji neki drugi, tipa Wireless...? [ anon19279 @ 22.02.2005. 05:50 ] @
Astrasat koristim nesto vise od 3 mececa ( paket 256 ) mesecno uspem da skinem oko 40G bez problema .. desi se ponekad ( ali jako retko ) da protok opadne na 10-15k u sekundi.. mada mislim da je to do servera odakle skidam a ne do nekih ogranicenja ... cak sam nesto razmisaljao da predjem na paket 512 da probam jedan mesec. SVE U SVEMU ZA SAD ODLICNO FUNKCIONISE. E da svidelo mi se sto antenu nemoram da vrtim svaki cas.
[ smjesko @ 25.03.2005. 00:07 ] @
jest da mozda "malo kasnim" heh al nadam se da ce mi neko pomoci, danas sam uzo sebi u astrasat-u account i instaliro drivere nove i njihov proxy program, konektujem se preko gprs-a i login i taj dio radi a gle sad cuda :) kucam www.google.com kad ono nista nemere da otvori site ili pa hoce da ga otvori preko obicne konekcije.
Podeseno je u internet expl. ono automatic script i tu pise: http://127.0.0.1:2517/www/proxy.pac ehh i opet nece da otvara nakacio sam se na njihov transponder 12544 i imam signal i opet nece da otvara dakle gdje je porblem ? [ djalf @ 06.05.2005. 21:10 ] @
Meni je vec posle 4 dana pao protok na 7-8kb/s, a bio je 31-32! Jesam skinuo preko 1,5Gb, ali je ovo veoma, veoma lose! Pa mogu da shvatim da padne na 15-18, ali ovo je uzas! Necu sigurno vise uzeti pretplatu, ali cu pre toga kontaktirati Astrasat da bih video ima li problema kod njih.
Javicu vam sta je bilo. POZ [ androv @ 15.05.2005. 08:06 ] @
Ista stvar je i kod mene, meni je otpao promet vec nakon 3 dana, na 5 - max 6 kb/sec. Uzas zivi vracam se na broadsat Opensky tako mi je tokom dana promet od 15kb/ do 30kb/s a poslije ponoca se penje na 50kb/sec + offline dowload i to za 24E pa sad izracunajte.
[ AlexSu500 @ 25.12.2006. 19:10 ] @
Pozdrav svima! malo zastarela tema ali ipak moram da postavim jedno pitanje a to je kako podesiti firefox za sat internet? naime koristim wireless za upload a sat za download(logicno) ali nikako ne mogu da podesim firefox da skida sa sata nego mi se stalno konektuje na wirelesss help please!
![]() [ andrejnp @ 25.12.2006. 21:00 ] @
Do You Yahoo!? Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around http://mail.yahoo.com --0-559741844-1167079881=:55036 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit Neces ni uspeti ne radi! Ne radi ni emule nite jedan progam te vrste. Nmozes ni igrice da igras preko neta jer sve ide preko modemske konekcije. Sve moguce sam proabo i nije radilo. <BR><BR><B><I>AlexSu500 <[email protected]></I></B> wrote: <BLOCKQUOTE class=replbq style="PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #1010ff 2px solid">Pozdrav svima! malo zastarela tema ali ipak moram da postavim jedno pitanje a to je kako podesiti firefox za sat internet? naime koristim wireless za upload a sat za download(logicno) ali nikako ne mogu da podesim firefox da skida sa sata nego mi se stalno konektuje na wirelesss help please! :( Gde treba upisati proxyje u firefoxu i koliko ste zadovoljni uslugama sat neta?<BR><BR>--<BR>http://www.elitesecurity.org/p...R><BR>Prijave/odjave: http://www.elitesecurity.org/pracenje#67591<BR><BR>Ne menjajte sledece dve linije ukoliko odgovarate putem emaila!<BR>esauth:67591:f6a4e51b2c2b75ee42308eed7745a041<BR> [ AlexSu500 @ 25.12.2006. 21:34 ] @
??? a sta ti ovo sve znaci???
[ old @ 26.12.2006. 02:40 ] @
Meni je radio firefox!!
![]() A i neki P2P programi lako rade sa satelitskim netom. Wire i mule čini mi se? (Ono su neki levi kodovi jer je najverovatnije odgovorio kroz inbox. I očistiće ih moderatori - nadam se) [ dakiyu @ 27.12.2006. 02:04 ] @
Nadji na netu program socks cap i nemas diranja ffox-a...program preusmerava download bez obzira da li aplikacija podrzava proxy ili ne sto prakticno znaci da mozes koristiti bilo koji p2p preko tog programa...ja sam koristio za shareazu i edonkey koji u principu ne podrzavaju proxy i radilo je OK...jedino ne znam da li ima kakve razlike sto je meni to uspevalo sa dial-up upload-om a ti koliko sam razumeo bi koristio wireless...ne vidim da bi trebalo da bude problema...probaj,ako zapnes pitaj,negde sam napisao tutorijal za socks cup a i ja ga odavno nisam koristio...
[ Pablo87 @ 27.12.2006. 12:35 ] @
nevidim zashto ima ogranichenja za download! (sat net uplacuju ljudi koji nemaju druge mogocnosti osim dial-up-a i sat neta i treba im za download (najcheshce ljudi sa sela)) Nemozesh puno da downloadirash, nemozesh igre da igrash shta moze? surf neka hvala !! pre godinu dana sam uplatio astra-sat internet ali samo zato sto zivim na selu i nisam imao druge mogucnosti osim dial-up-a i sat neta (nije bio kablovski, wirelles, ADSL) posto sam prvi put video tu ogromnu brzinu (256kbps!!) odmah sam se navukao na download filmova, igrica i programa.... prvih deset dana je radilo normalno a onda...... tuga
Inache sad sam na Wirellesu i 256/256 flat placam 1500 din i downloadiram do beskrajnosti !! To Je Moje Mishljenje I Iskustvo Sa SATNETOM I Nadam Se Da Se Niko Nece Uvrediti I Naljutiti !! pozz [ Nabukodonosor @ 27.12.2006. 12:52 ] @
Pokusavam da ukapiram ali mi ne ide...zasto FF ne podrzava proxy?! I kakvih to problema imate sa downloadom? Ja sam nekoliko meseci koristio AstraSat i ne secam se da sam imao ikakvih problema.
[ AlexSu500 @ 30.12.2006. 12:44 ] @
Ma radi FF tako da s time nemam problema nego...ne mogu nikako da podesim yahoo messinger jer kako god da ga podesavam stalno mi ide preko wirelessa a ne downloaduje podatke preko sata,pokusavao sam sa proxy-ima ali nista.Jel ima neko neku ideju?...postavio sam pitanje i u drugoj nekoj temi ali nema odgovora pa ako ima neko vremena za reply nek postavi ovde HVALA
[ Nabukodonosor @ 30.12.2006. 22:17 ] @
Moras da pogledas na njihovom sajtu koji je port za tu vrstu programa. Nije isti port za npr. internet browsere i za p2p klijente.
[ old @ 31.12.2006. 20:12 ] @
Sockscup je svakako jako dobro imati u arsenalu za satelitski internet!
[ dakiyu @ 03.01.2007. 00:53 ] @
Ne kazem da FF ima problema sa proxy nego navodim primer da sa programom koji sam naveo mozes cak i da koristis FF ili IE bez da im upisujes proxy...tako i za ostale koji nemaju tu opciju...
[ starcevo @ 19.01.2007. 20:31 ] @
kako se uplacuje astra sat
[ Nabukodonosor @ 19.01.2007. 20:55 ] @
Ja sam uplatnicom uplacivao.
[ starcevo @ 23.01.2007. 21:58 ] @
ja cu sutra da ulatim astra sat od 512kb/s i planiram za se povezujem preko gprs.
jel mi moze neko reci koliko je to efikasno [ Nabukodonosor @ 24.01.2007. 09:50 ] @
Mozda je pravo pitanje koliko je isplativo.
[ starcevo @ 25.01.2007. 19:33 ] @
ljudi koji jel mi moze neko pomoci imam problem na astri sat clijentu na test mi se pojavljaju gdeske koje ne mogu da resim mucio sam se celu noc i nista evo ovako glase
1.No reception of the announcement channel Timoout while testing! 2.TCP connection to the Satellite Access Server could not be established: The ETCP server is unable to resolve the name passed into an IP address [DNS problem] to su problemi ko zna nek mi napise odma pozdrav Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|